Styr din stemme for en digitalt koblet verden

American University's online Master i Strategic Communications programmet lærer deg å planlegge strategiske kampanjer, håndverk overbevisende meldinger, og effektivt målrette forskjellige målgrupper. Du lærer å utnytte det nyeste innen digitale og sosiale verktøy for å sikre at meldingene dine har størst effekt.

Du samarbeider med innenlandske og internasjonale kolleger gjennom gruppearbeid, rundbordsdiskusjoner og fokusgrupper. Det er et format skreddersydd for dagens livsstil, med lett fordøyelige kurs som er tilgjengelig når som helst og på en hvilken som helst enhet.

Med en online mastergrad i strategisk kommunikasjon, vil du være kvalifisert for en kommunikasjons karriere som kan inkludere arbeidsplasser i næringslivskommunikasjon, markedsføringskommunikasjon, politisk kommunikasjon, organisatorisk kommunikasjon, PR kommunikasjon, eller ethvert selskap som trenger sterke forfattere og kritiske tenkere. Du vil være rustet til å håndtere et raskt skiftende miljø med et solid fundament i fortellingen og en klar forståelse av verktøy og plattformer tilgjengelig for dagens media.

American University's Master i Strategisk Kommunikasjon, tilbys gjennom American School of Communication, har blitt utnevnt blant de fem beste PR-programmedlemmene i USA av PRWeek i 2017. Også rangert som nr. 3 ved College Magazine som den beste skolen for PR, School of Communication tilbyr det lengststående programmet av sitt slag i Washington, DC

Program undervist i:
Engelsk
American University Online

Se 12 flere kurs fra American University Online »

Sist oppdatert October 8, 2018
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
20 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato