Master of Arts i strategisk kommunikasjon

American University Online

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Arts i strategisk kommunikasjon

American University Online

Styr din stemme for en digitalt koblet verden

American University's online Master i Strategic Communications programmet lærer deg å planlegge strategiske kampanjer, håndverk overbevisende meldinger, og effektivt målrette forskjellige målgrupper. Du lærer å utnytte det nyeste innen digitale og sosiale verktøy for å sikre at meldingene dine har størst effekt.

Du samarbeider med innenlandske og internasjonale kolleger gjennom gruppearbeid, rundbordsdiskusjoner og fokusgrupper. Det er et format skreddersydd for dagens livsstil, med lett fordøyelige kurs som er tilgjengelig når som helst og på en hvilken som helst enhet.

Med en online mastergrad i strategisk kommunikasjon, vil du være kvalifisert for en kommunikasjons karriere som kan inkludere arbeidsplasser i næringslivskommunikasjon, markedsføringskommunikasjon, politisk kommunikasjon, organisatorisk kommunikasjon, PR kommunikasjon, eller ethvert selskap som trenger sterke forfattere og kritiske tenkere. Du vil være rustet til å håndtere et raskt skiftende miljø med et solid fundament i fortellingen og en klar forståelse av verktøy og plattformer tilgjengelig for dagens media.

American University's Master i Strategisk Kommunikasjon, tilbys gjennom American School of Communication, har blitt utnevnt blant de fem beste PR-programmedlemmene i USA av PRWeek i 2017. Også rangert som nr. 3 ved College Magazine som den beste skolen for PR, School of Communication tilbyr det lengststående programmet av sitt slag i Washington, DC

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
American University Online

Sist oppdatert October 8, 2018
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
20 måneder
Deltid
Information
Deadline
Locations
USA - Washington, District of Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Washington, District of Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen