Med en online spesialundervisning mastergrad fra Saint Marys, vil du utvikle en inkluderende pedagogisk tilnærming som går videre for å hjelpe elevene å oppnå sitt fulle potensiale. Utforsk måter å fjerne barrierer for studenter med spesielle behov, og lær hvordan å utvikle et individuelt utdanningsprogram for å støtte dem. Lær også hvordan du effektivt tilpasser instruksjonene dine for å møte studentene på deres ferdighetsnivå.

Denne online mastergrad i spesialundervisning forbereder deg til å jobbe med elever som får spesialundervisningstjenester for spesifikke læringshemminger, barn på autismespektret og / eller de med følelsesmessige eller atferdsforstyrrelser.

Hvis du vil lære mer om Saint Marys online masterstudium i spesialundervisningen, fyll ut skjemaet for å be om mer informasjon.

Merk: Studenter som bor og jobber i Minnesota, kan velge å fullføre ytterligere krav for å kunne søke om en spesialutdannelseslisens i Minnesota på områder som: spesifikk læringstøy (LD), emosjonelle eller atferdsbetingede lidelser (EBD) og / eller autismespektrum lidelse (ASD).

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra Saint Mary's University of Minnesota Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato