Read the Official Description

Oppdag et rimelig online program som vil forvandle deg til en autentisk og effektiv leder i det offentlige eller ideelle samfunnet. Den elektroniske MA i offentlig administrasjon utvikler tre viktige kompetanser for ledere i offentlig tjeneste: lederanalyse, lederskap og etisk tjeneste.

Ingen tidligere erfaring i offentlig administrasjon er nødvendig for opptak, noe som gjør dette til det perfekte alternativet for de som ønsker å delta i feltet, samt de som ønsker å gå videre i den.

Kursene kombinerer ideell og regjeringsperspektiv, mens studentene velger et fokus på den ene eller den andre for to klasser i HR og økonomistyring. Du vil lære viktige ferdigheter i ledelse i offentlig ledelse, inkludert hvordan du planlegger strategisk blant forandringsforhold, bygger allianser, analyserer politikk og lover, og kommuniserer effektivt og responsivt.

Programutfall støtter et mangfoldig utvalg av karrieremuligheter. Master of Arts i offentlig administrasjon kan søkes mot et bredt spekter av organisasjoner i det offentlige, ideelle organisasjoner og til og med private sektorer, inkludert lokal, statlig og føderal regjering; stiftelser, veldedige organisasjoner og frivillige organisasjoner og konsultere bedrifter som arbeider med offentlige og ideelle organisasjoner.

Program taught in:
Engelsk

See 11 more programs offered by Saint Mary's University of Minnesota Online »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Open Enrollment
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Open Enrollment
Sluttdato
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Sluttdato