Les den offisielle beskrivelsen

Oversikt

MA i Human Security and Peacebuilding programmet er et 36-årig, toårig tverrfaglig kandidatprogram som svarer til den økende etterspørselen etter lederskap innen humanitær bistand, sosial rekonstruksjon, konflikthåndtering og fredsbygging i internasjonale sammenhenger. Fredsbygging er sett på som et bredt konsept som legger vekt på sosial transformasjon som integrerer kortsiktige (utviklings) tiltak i langsiktige, bærekraftige fredsprosesser. Programmet gir arbeidsfagfolk, eller de som ønsker å jobbe i feltet, med de teoretiske og praktiske ferdighetene som er nødvendige for å gjenopprette fred og sivilsamfunn i kontekstene etter konflikt.

Ett års Graduate Diploma in Human Security

Hvem er det for

Mange av våre studenter har erfaring i komplekse beredskapsmiljøer, som arbeider i enten nasjonale eller internasjonale innstillinger innenfor frivillige organisasjoner, regjeringen og militæret, så vel som First Nation eller urfolk. Disse fagfolk har erfaring i menneskelig sikkerhet og fredsbygging og ønsker nå å videreutvikle sin forståelse av det komplekse sammenhengen mellom økonomisk, politisk og sosial utvikling og menneskelig sikkerhet. Dette programmet vil gjøre dem i stand til å fremme sin faglige praksis i komplekse konfliktrelaterte sammenhenger.

Søkere som ikke har den formelle akademiske utdanningen for å kvalifisere seg for opptak, kan vurderes ut fra både deres formelle utdanning og deres uformelle læring, i samsvar med fleksibel opptaksprosess. Søknadene vurderes i hvert enkelt tilfelle.

Leveringsmodell

ONLINE LÆRING

Flertallet av dette programmet er opplevd gjennom online læring. Online kurs gjør at du kan møte kravene til arbeid og familie mens du studerer. Ved hjelp av vår nettbaserte læringsplattform, får du tilgang til lesematerialene dine, gjennomfører individuelle og gruppeoppgaver, og engasjerer deg med resten av klassekameratene og instruktørene dine. online fra hvor som helst. Hvert online kurs vil være ni uker i lengde, med en to-ukers pause mellom kursene.

RESIDENS

I løpet av ditt toårige program vil du delta på to, to uker på campus-residensene. Her møter du ansikt til ansikt med instruktører, kohort og team. Du har satt klassetimer, samt lekser og møter utenfor klassetid, noe som gjør dette til en intensiv og givende tid.

Fullføringsalternativer

I løpet av det første studieåret skal alle studentene ta samme kurs. I løpet av det andre året kan studentene velge mellom følgende alternativer:

  1. Oppgave Spor: Studenter som tar avhandlingen sporet vil bli pålagt å ta et andre forskerkurs under sitt andre bosted.
  2. Kursbasert spor: Studenter som tar kurset vil kunne fortsette sine studier på nettet i løpet av det andre året, og velge fra en serie valgfag som er designet for å appellere til studenter i alle tre humanitære studiene
  3. Kursbasert spor med internship: I løpet av kurset kan studentene velge å ta en 6-studieplass i Canada eller i utlandet. Studenter som velger en internship vil få feltopplevelse. Denne erfaringslæringen vil hjelpe elevene til å bruke sine teoretiske kunnskaper ved å demonstrere deres evne i en real-world setting og dokumentere sine erfaringer.78761_RRULIC.jpg
Program undervist i:
Engelsk

Se 20 flere kurs fra Royal Roads University »

Sist oppdatert November 14, 2018
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
jan. 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
31,240 CAD
Undervisningskostnader er for hele programmet: $ 30.740 (internasjonale studenter), $ 24,290 (innenlandske studenter).
Deadline
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 7, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

jan. 7, 2020

Location
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Sluttdato

How we're different

Why Study at Royal Roads University

Make a world of difference - MA in Human Security and Peacebuilding

Make a world of difference - MA in Human Security and Peacebuilding - Faculty