Oversikt

Royal Roads University tilnærming til konfliktanalyse og -administrasjon er unik fordi den reflekterer hele spekteret fra mellommenneskelige til internasjonale konflikter. Vi ser konflikt som ikke godt eller dårlig, men som et nødvendig element i alle relasjoner. Konflikt eksisterer overalt og muligheter eksisterer for å jobbe med det, endre det og bruke det.

Vårt program fokuserer på både teorien og forståelsen av virkningen av konflikt. Vi gir deg ferdighetene til å jobbe med konflikt, og vi hjelper deg med å skape selvbevissthet om hva din rolle er innenfor konfliktsystemet og hvordan du kan få innflytelse for å gjøre en forskjell. Du vil bli introdusert til et bredt spekter av ferdigheter - tilrettelegging, forhandling, mekling og andre - og lære å sette pris på styrken og begrensningene av dem alle.

MA i konfliktanalyse og ledelse er et 36-årig, toårig, blandet, et utdannet program som gir studentene grunnlag for å identifisere, analysere og håndtere konflikter i konsernet og flere partier i en rekke organisatoriske sammenhenger, inkludert innenlandske , interkulturelle og internasjonale miljøer. For å oppnå dette vektlegger programmet en helhetlig, systematisk, tverrkulturell tilnærming til konfliktanalyse og ledelse. Studentene er utsatt for et mangfoldig utvalg av relevante praktiske ferdigheter, samt moderne og nyskapende, anvendt forskning, som gir dem mulighet til å bli kritiske, reflekterende utøvere som bidrar til det voksende felt og yrke av konflikthåndtering.

Et ettårig Graduate Diploma in Conflict and Analysis Management tilbys også.

Blended Delivery Model

Online læring

Flertallet av dette programmet er opplevd gjennom online læring. Online kurs gjør at du kan møte kravene til arbeid og familie mens du studerer. Ved hjelp av vår nettbaserte læringsplattform, får du tilgang til lesematerialene dine, gjennomfører individuelle og gruppeoppgaver, og engasjerer deg med resten av klassekameratene og instruktørene dine. online fra hvor som helst. Hvert online kurs vil være ni uker i lengde, med en to-ukers pause mellom kursene.

On-campus Residency

I løpet av ditt toårige program vil du delta på to, to uker på campus-residensene. Her møter du ansikt til ansikt med instruktører, kohort og team. Du har satt klassetimer, samt lekser og møter utenfor klassetid, noe som gjør dette til en intensiv og givende tid.

Fullføringsalternativer

I løpet av det første studieåret skal alle studentene ta samme kurs. I løpet av det andre året kan studentene velge mellom følgende alternativer: 1) Avhandlingskurs : Studenter som tar avhandlingskurset vil bli pålagt å ta et andre forskerkurs under sitt andre bosted; 2) Kursbasert spor : Studenter som tar kurset vil kunne fortsette sine studier på nettet i løpet av det andre året, og velge fra en serie valgfag som er utformet for å appellere til studenter i alle tre humanitære studiestudier på Royal Roads University ; 3) Kursbasert spor med internship : I løpet av kurset kan studentene velge å ta en 6-studieplass. Studenter som velger en internship vil få feltopplevelse. Denne erfaringslæringen vil hjelpe elevene til å bruke sine teoretiske kunnskaper ved å demonstrere deres evne i en real-world setting og dokumentere sine erfaringer.

Hvem er det for

Studentene i dette programmet kommer fra hele Canada og rundt om i verden. Mange er eller ønsker å være, ledere, forhandlere, tilretteleggere eller konsulenter i miljøer hvor gruppekonflikter ofte forekommer. Som konflikt kan oppstå på mange områder - i samfunnet, regjeringen, selskapene, det sivile samfunn og internasjonale innstillinger - våre kandidater er forberedt på å lede forandringer innen arbeidsforhold, samfunnsutvikling, miljøledelse, internasjonale frivillige organisasjoner og mange andre innstillinger .

Søkere som ikke har den formelle akademiske utdanningen for å kvalifisere seg for opptak, kan vurderes ut fra både deres formelle utdanning og deres uformelle læring, i samsvar med fleksibel opptaksprosess. Søknadene vurderes i hvert enkelt tilfelle.

RRU Hatley Castle Front

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurs fra Royal Roads University »

Sist oppdatert Juni 1, 2019
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
jan. 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
31,240 CAD
Undervisningskostnader er for hele programmet: $ 31,240 (internasjonale studenter), $ 24,790 (innenlandske studenter).
Deadline
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 7, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

jan. 7, 2020

Location
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Sluttdato

How we're different

Paul Robichaud, MA in Conflict Analysis and Management alumnus

MA in Conflict and Analysis Management faculty talk about our unique two-year interdisciplinary graduate program