Oversikt

MA i katastrofe og Emergency Management programmet er en 36 studiepoeng, toårig tverrfaglig grad dedikert til å utdanne både aspirerende og eksisterende katastrofe og beredskapsledelse fagfolk. Programmet utforsker de teoretiske grunnene til katastrofe- og krisestyring som et voksende felt for praksis og studier. Programmet legger vekt på en integrert og helhetlig tilnærming til katastrofe- og krisestyring basert på forståelse for at katastrofer er mer enn farer og er produkter av sammenheng og gjensidig oppbygging av miljø-, sosiale, økonomiske og politiske sfærer. Denne tilnærmingen støtter ideen om at katastrofe- og nødhåndteringsprosesser og -rutiner kan og bør bidra til risikoreduksjon, samfunnsfasthet og bærekraftige samfunn.

Et etårig Graduate Diploma i katastrofe og Emergency Management tilbys også.

Blended Delivery Model

Online læring

Flertallet av dette programmet er opplevd gjennom online læring. Online kurs gjør at du kan møte kravene til arbeid og familie mens du studerer. Ved hjelp av vår nettbaserte læringsplattform, får du tilgang til lesematerialene dine, gjennomfører individuelle og gruppeoppgaver, og engasjerer deg med resten av klassekameratene og instruktørene dine. online fra hvor som helst. Hvert online kurs vil være ni uker i lengde, med en to-ukers pause mellom kursene.

On-campus Residency

I løpet av ditt toårige program vil du delta på to, to uker på campus-residensene. Her møter du ansikt til ansikt med instruktører, kohort og team. Du har satt klassetimer, samt lekser og møter utenfor klassetid, noe som gjør dette til en intensiv og givende tid.

Fullføringsalternativer

I løpet av det første studieåret skal alle studentene ta samme kurs. I løpet av det andre året kan studentene velge mellom følgende alternativer:

  1. Oppgave Spor Studenter som tar avhandlingen sporet vil bli pålagt å ta et andre forskerkurs i løpet av deres andre bosted.
  2. Kursbasert spor Studenter som tar kurset vil kunne fortsette sine studier på nettet i løpet av det andre året, ved å velge fra en serie valgfag som er designet for å appellere til studenter i alle tre humanitære studiene.
  3. Kursbasert spor med internship Innenfor kursbasert spor, kan studentene velge å ta en 6-kreditt internship. Studenter som velger en internship vil få feltopplevelse. Denne erfaringslæringen vil hjelpe elevene til å bruke sine teoretiske kunnskaper ved å demonstrere deres evne i en real-world setting og dokumentere sine erfaringer.

Hvem er det for

Denne graden er designet for eksisterende og aspirerende katastrofehåndtering og beredskapstjenester. Mange studenter kommer fra regjeringens områder, nødstyring, helsetjenester, utdanning, frivillige organisasjoner, militære, politi, brann og samfunnsplanlegging.

Søkere som ikke har den formelle akademiske utdanningen for å kvalifisere seg for opptak, kan vurderes ut fra både deres formelle utdanning og deres uformelle læring, i samsvar med fleksibel opptaksprosess. Søknadene vurderes i hvert enkelt tilfelle.RRU LIC

Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurs fra Royal Roads University »

Sist oppdatert November 13, 2018
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
jan. 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
31,240 CAD
Undervisningskostnader er for hele programmet: $ 31,240 (internasjonale studenter), $ 24,790 (innenlandske studenter).
Deadline
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 7, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

jan. 7, 2020

Location
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Sluttdato

Why Study at Royal Roads University ISC

How we're different

MA Disaster and Emergency Management - Faculty

The change you want. The challenge you seek