Oversikt

Dette programmet er underlagt endelig godkjenning fra British Columbia Ministry of Advanced Education.

I en skiftende og stadig gjensidig rettssektor er utvide kunnskapen nøkkelen til suksess i et utviklingsland for rettferdighet.

Vårt unike program er grunnlagt i en tverrfaglig tilnærming til rettsstudier for å løse komplekse sosiale problemer, og er problemfokusert, tegning fra ulike disipliner for å hjelpe deg med å håndtere stadigvoksende problemer på handlingsorienterte, løsningsfokuserte og kontekstspesifikke måter.

MA i Justice Studies er et toårig, tverrfaglig utdannet program og understreker viktigheten av en samarbeidende og problemfokusert tilnærming til rettferdighet. Å gjenkjenne de multi-problematiske aspektene av komplekse samfunnsspørsmål, er denne tverrfaglige tilnærmingen avgjørende for å forstå kompleksiteten til et problem og i å utvikle effektive løsninger som ofte mangler under mer tradisjonelle tilnærminger til rettferdighet.

Et ettårig Graduate Diploma in Justice Studies tilbys også.

Hvem er det for

Ideell for de som søker karriereutvikling i en rettslig relatert institusjon eller et byrå, inkludert regjeringen, politi, rettelser, toll og innvandring, DND og Coast Guard, for-profit / non-profit og internasjonale organisasjoner, og for studenter som ønsker å fortsette sine etter videregående opplæring i rettsstudier.

Søkere som ikke har den formelle akademiske utdanningen for å kvalifisere seg for opptak, kan vurderes ut fra både deres formelle utdanning og deres uformelle læring, i samsvar med fleksibel opptaksprosess. Søknadene vurderes i hvert enkelt tilfelle. For mer informasjon, vennligst besøk vår opptaksside for programmet.

Leveringsmodell

Online læring

Flertallet av dette programmet er opplevd gjennom online læring. Online kurs gjør at du kan møte kravene til arbeid og familie mens du studerer. Ved hjelp av vår nettbaserte læringsplattform, får du tilgang til lesematerialene dine, gjennomfører individuelle og gruppeoppgaver, og engasjerer deg med resten av klassekameratene og instruktørene dine. online fra hvor som helst. Hvert online kurs vil være ni uker i lengde, med en to-ukers pause mellom kursene.

On-campus Residency

I løpet av ditt toårige program vil du delta på to, to uker på campus-residensene. Her møter du ansikt til ansikt med instruktører, kohort og team. Du har satt klassetimer, samt lekser og møter utenfor klassetid, noe som gjør dette til en intensiv og givende tid.

Fullføringsalternativer

I løpet av det første studieåret skal alle studentene ta samme kurs. I løpet av det andre året kan studentene velge mellom følgende alternativer:

  1. Oppgave Spor: Studenter som tar avhandlingen sporet vil bli pålagt å ta et andre forskerkurs under sitt andre bosted.
  2. Kursbasert spor: Studenter som tar kurset vil kunne fortsette sine studier på nettet i løpet av det andre året, og velge fra en serie valgfag som er designet for å appellere til studenter i alle tre humanitære studiene.
  3. Kursbasert spor med internship: I løpet av kurset kan studentene velge å ta en 6-studieplass. Studenter som velger en internship vil få feltopplevelse. Denne erfaringslæringen vil hjelpe elevene til å bruke sine teoretiske kunnskaper ved å demonstrere deres evne i en real-world setting og dokumentere sine erfaringer.
Program undervist i:
  • Engelsk

Se 19 flere kurs fra Royal Roads University »

Sist oppdatert November 14, 2018
Dette kurset er Kombinert nett & campus
Startdato
jan. 7, 2020
Duration
2 år
Deltid
Pris
31,240 CAD
$ 24,790 (innenlands) $ 31,240 (internasjonal)
Deadline
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Etter sted
Etter dato
Startdato
jan. 7, 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery

jan. 7, 2020

Location
Søknadsfrist
aug. 31, 2019
2 Years | Blended Delivery
Sluttdato