Få et strategisk syn på HR for å hjelpe mennesker og organisasjoner lykkes

Forbered deg på en nøkkel organisatorisk rolle som en human resource ekspert med Saint Marys online MA i Human Resource Management. Pensum tilpasset Society of Human Resource Professionals (SHRM), inneholder dette programmet den mest oppdaterte kompetansen og beste praksis for dagens raske, strategisk orienterte arbeidsplass. I tillegg er det levert gjennom en iPad læringsplattform som holder deg engasjert med dine kurs, professorer og klassekamerater på farten.

  • Den endelige capstone kurset forbereder deg for Professional in Human Resources (PHR) eller Senior Professional in Human Resources (SPHR) sertifisering eksamener.
  • Få dyptgående kunnskaper i bestemte områder av Human Resources, samt ledelsesstyringsprinsipper.
  • Utvikle et omfattende organisatorisk perspektiv for å hjelpe til med å lede en organisasjon gjennom tider med endring og å identifisere kortsiktige og langsiktige mål.
  • Lær av fakultetets medlemmer med praktisk karriereopplevelse som integrerer sterke eksempler fra feltet inn i klasserommet.

Programmet inkluderer også generelle ledelse valgfag, noe som gjør det til et mer folk-fokusert alternativ til en MBA med en HR konsentrasjon.

Hvis du vil lære mer om Saint Marys online masterstudium i Human Resource Management, fyll ut skjemaet for å be om mer informasjon.

Program undervist i:
Engelsk

Se 11 flere kurs fra Saint Mary's University of Minnesota Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Åpne påmelding
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
535 USD
per kreditttid.
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Åpne påmelding
Sluttdato
Søknadsfrist

Åpne påmelding

Location
Søknadsfrist
Sluttdato