Master i markedsføring

Generelt

Programbeskrivelse

Vi er en online leverandør av utdanningsprogrammer med kontorer i Storbritannia. Våre programmer blir undervist på 3 språk for alle.

Hvorfor en Master i Markedsføring?


Markedsføring spiller en viktig rolle i forretningsstrukturen som er stadig krevende og konkurransedyktig. Arbeidsmarkedet søker høyt kvalifiserte, kreative og innovative fagfolk, utstyrt med effektive strategier i internasjonale sammenhenger. Det forventes at disse fagpersonene vil kunne reagere ved å løse ledelses- og strategiproblemer i ulike forretningsområder.

Master i markedsføring på London School of Design og markedsføring vil utvide og utvikle ny kunnskap, ferdigheter og effektive metoder slik at markedsførere blir høyt kvalifiserte eksperter og oppnå høy karrieremål.

Master i markedsføring av LSDM er utelukkende online og er tilgjengelig på spansk, engelsk og portugisisk.

London School of Design and Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke


KURSENS GENERELLE PERSPEKTIV


introduksjon

Vår Master of Marketing fokuserer på utvikling av nye evner som forbedrer forståelsen og implementeringen av innovative og effektive markedsføringsstrategier, samt forståelsen av det stadig krevende og konkurransedyktige markedet. Vårt kurs er utelukkende online og har blitt utviklet for å oppmuntre elevene til å utvikle kritiske og teoretiske ferdigheter gjennom mangfoldet av evalueringsmetoder som brukes, inkludert en faglig og praktisk komponent, for eksempel real-case studier og anvendte prosjekter.


Læringsmuligheter

Studentene vil vedta en integrert visjon om markedsføringsprosessen og fremheve muligheter for faglig utvikling. Vi vil vise deg hvordan denne visjonen og de respektive tilnærmingene til ledelsesstrategier er viktige når du lager planer for et stort utvalg av organisasjoner og bedrifter. Vår studieplan fremmer også bruk av eksisterende forskningsteori og praksis for å utvikle strategisk tenkning og markedsføringspraksis. Dette vil gi LSDM studenter avansert kunnskap, spesialisert, akademisk og entreprenørskap, som vil gi dem mulighet til å forfølge en konsolidert karriere i fremtiden.


Lærerpersonale

Våre lærere består av kvalifiserte, anerkjente og erfarne lærere. Foruten doktorgradsstudiet presenterer de konsoliderte yrkeskarrierer, som forbinder akademisk komponent med arbeidsmarkedet.


Veileder senter

LSDM-studenter blir ledsaget ukentlig gjennom et veiledningssenter bestående av et team av veiledere spesialisert på markedsføring, med mastere og flere års bevist erfaring. Vår veileder er også tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og profesjonelle utganger

Vår Master i Markedsføring er ment for studenter, fagfolk, entreprenører og ledere med ambisjoner eller konsolidert karriere i markedsbransjen. Vår Master of Marketing forbereder fagpersoner innen kommunikasjon, reklame, ledelse, salg, produktkontroll og / eller tjenester, samt reklamer, forretningsforvaltere, blant annet.


OPPLYSNINGSKRAV


Våre kandidater kan søke på Master i Markedsføring gjennom ett av disse programalternativene:


Gjennom en bachelor: ha fullført høyere utdanning (3 år) i opprinnelseslandet, verifisert av et lovlig utstedt sertifikat. Denne graden må tilhøre området du har valgt eller til et relatert kurs.


Gjennom yrkeserfaring: Relevant yrkeserfaring, som demonstrerer din evne til å fullføre en mastergrad i markedsføring. Dette er underlagt godkjenning fra LSDM basert på tilhørighet og relevans av grunnopplæringen, opplæringen og opplevelsen av studentprosjekter. Kandidaten blir bedt om å presentere en portefølje med sin faglige erfaring innen markedsføring.


Studenter med spesielle behov kan også søke. En analyse vil bli gjort mellom studenten og den som har ansvaret for å støtte studenten i forhold til de spesifikke behovene til hvert tilfelle.


Eldre studenter kan også søke. En analyse av yrkeskarrieren vil bli gjennomført, som i kandidatene gjennom yrkeserfaring.


STRUKTUR


Vår Master i Markedsføring er 100% online, opprettet for å lære i samsvar med tilgjengeligheten din og uten en fast tidsplan. Det vil si, LSDM-studenter kan definere når eller hvor de kan få tilgang til innholdet vårt. Kun de endelige oppgavene og spesifikke presentasjoner vil bli planlagt på en fast tid, som skal formidles i rett tid til studentene.

I løpet av 12 måneder har du fullført vår Master i Markedsføring akkreditert av Universitetet for Creative Arts (UCA), et av de beste spesialitetene i Storbritannia. Læres på ditt eget språk uten å forlate hjemmet ditt.


Undervisnings- og læringsmetoder vedtatt i dette kurset:

  • Undervist på spansk, engelsk og portugisisk;
  • Fem studieplaner og ett siste prosjekt;
  • Innholdet i enhetene er asynkron og er organisert av ukentlige temaer;
  • Du kan få tilgang til innholdet når og hvor du vil;
  • Vår veileder senter fungerer som et støtte og samhandling verktøy for våre studenter;
  • Nettbaserte ressurser (som konferanser, seminarer og diskusjoner, opplæringsprogrammer og tilbakemeldingstider, fora, online diskusjonsgrupper og praktiske øvelser).
Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y ... Les mer

London School of Design and Marketing - LSDM - es una escuela de especialidad en Design y Marketing que busca cambiar el paradigma de enseñanza con una educación innovadora y creativa, 100% en línea y disponible en inglés, español y portugués. Ofrecemos una experiencia de aprendizaje con resultados prácticos a través de una orientación sistemática, que combina las características vocacionales de los estudiantes y la concepción avanzada de capacidades técnicas. Estamos dedicados a la oferta de cursos en línea exclusivos, acreditados por la University for the Creative Arts, a través de la adquisición de nuevo conocimiento ajustado a los retos de un mercado laboral cada vez más exigente. Minimér
London , Madrid , Porto + 2 Mer Mindre