Read the Official Description

Vi er en britisk basert leverandør av nettbasert utdanning, tilgjengelig over hele verden på 3 forskjellige språk.

Hvorfor en mastergrad i markedsføring?


Markedsføring spiller en viktig rolle i forretningsstrukturen, som finner seg å være stadig mer krevende og konkurransedyktig. Arbeidsmarkedet ser etter høyt kvalifiserte, kreative og innovative fagfolk, begavet med effektive strategier i internasjonale sammenhenger. Disse fagpersonene forventes å kunne løse ledelses- og strategiproblemer på flere forretningsområder./>

London School Of Design And Marketing s mastergrad i markedsføring vil utvide og utvikle ny kunnskap, ferdigheter og effektive metoder slik at markedsførere blir høyt kvalifiserte eksperter og nå høye karrieremål.


London School Of Design And Marketing
/>

Hvor lidenskap blir et yrke


OVERSIKT OVER KURSEN/>


Introduksjon/>

Vår mastergrad i markedsføring fokuserer på utvikling av nye ferdigheter som forbedrer forståelsen og implementeringen av innovative og effektive markedsføringsstrategier, samt forståelse for det stadig krevende og konkurransedyktige markedet. Vårt kurs er utelukkende online og har blitt utviklet for å gi studentene anledning til å utvikle kritiske og teoretiske ferdigheter gjennom de ulike evalueringsmetodene som brukes, som inkluderer en faglig og praktisk komponent, for eksempel ekte studie saker og anvendte prosjekter.


Læringsferdigheter/>

Studentene skal vedta en integrert visjon om markedsføringsprosessen og markere muligheter for faglig utvikling. Vi vil vise hvor viktig denne visjonen og de respektive tilnærmingene for styringsstrategier er, ved å skape planer for et bredt spekter av organisasjoner eller selskaper. Vår studieplan fremmer også bruken av teori og praksis av eksisterende forskning for å utvikle strategisk tenkning og praksis i markedsføringsledelse. Dette vil gi LSDMs studenter med avansert, spesialisert, akademisk og entreprenørkunnskap, som vil gi dem mulighet til å forfølge en etablert karriere i fremtiden.


Lærerpersonale/>

Våre lærere består av kvalifiserte, erfarne og anerkjente lærere. I tillegg til doktorgradsstudent, presenterer de veletablerte yrkeskarrierer, som forbinder faglig komponent med arbeidsmarkedet.


Veileder senter/>

LSDMs studenter blir veiledet på ukentlig basis gjennom et veiledningssenter bestående av et team av spesialiserte veiledere i markedsføring, med mastergrad og flere års bevist erfaring. Vår veileder er også tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og profesjonelle utsalgssteder/>

Vår mastergrad i markedsføring er ment for studenter, fagfolk, gründere og ledere med ambisjonen om å ha en etablert karriere i markedsbransjen. Vår mastergrad i markedsføring forbereder fagpersoner fra kommunikasjons-, reklame-, ledelses-, salgs-, produkt- og / eller tjenestekontrollfeltene, samt reklamer, bedriftsledere, blant andre.


INNTAKSKRAV/>


Våre kandidater kan søke om vår mastergrad i markedsføring ved hjelp av ett av følgende programalternativer:/>


Gjennom en bachelorgrad: Etter å ha fullført høyere utdanning (3 år) i opprinnelseslandet, sertifisert av et juridisk utstedt sertifikat. Denne graden skal være i det området du har valgt eller et relatert kurs./>

dokumentasjon:

 • ID-kort
 • Pass
 • CV og motivasjonsbrev
 • Bachelorgrad

* IELTS-sertifikat (kun for studenter som ønsker å studere på et annet språk enn morsmålet).


Gjennom arbeidserfaring: Relevant arbeidserfaring, som viser evnen til å gjennomføre en mastergrad i markedsføring. Dette er underlagt godkjenning fra LSDM basert på tilhørighet og relevans av studentens grunnleggende utdanning, opplæring og prosjektopplevelse. Kandidaten blir bedt om å presentere en portefølje som avslører sin arbeidserfaring i Design./>

dokumentasjon:

 • ID-kort
 • Pass
 • CV og motivasjonsbrev

* IELTS-sertifikat (kun for studenter som ønsker å studere på et annet språk enn morsmålet).


Studenter med spesielle behov er også kvalifisert for søknad. Det vil bli en analyse av studenten og den ansvarlige for å ta vare på studenten om de spesifikke behovene til hvert tilfelle./>


Senior studenter er også berettiget til søknad. Det vil bli en analyse av sin faglige karriere, som i tilfelle av søknadene gjennom arbeidserfaring./>

* Studenter som ønsker å studere på et annet språk enn sitt morsmål, skal legge til et sertifikat som bevis på at de har et gjennomsnitt på 6,0 eller tilsvarende IELTS-eksamen på det valgte språket. Vet mer om IELTS.


STRUKTUR/>


Vår mastergrad i markedsføring er 100% online, designet for å lære i samsvar med våre studenters tilgjengelighet, uten en fast timeplan. LSDMs studenter kan med andre ord definere når eller hvor de kan få tilgang til innholdet og gjennomføre evalueringsoppgavene. Kun de endelige oppgavene og spesifikke presentasjoner vil bli planlagt i en fast tidsplan, som vil bli rapportert i rett tid til studentene./>

I løpet av 12 måneder har du fullført vår mastergrad i markedsføring, akkreditert av universitetet for Creative Arts (UCA), et av de mest spesialiserte universitetene i Storbritannia, undervist på ditt eget språk uten å forlate huset ditt.


Undervisnings- og læringsmetoder som brukes i dette kurset:/>

 • Undervist på engelsk, spansk og portugisisk.
 • Maksimalt 3 enheter samtidig og et sluttprosjekt;
 • Enhets innhold er asynkron og organiseres av ukentlige emner;
 • Vårt veiledningssenter fungerer som et støtte- og samhandlingsverktøy for våre studenter;
 • Nettbaserte ressurser (for eksempel forelesninger, seminarer og diskusjoner, opplæringsprogrammer og tilbakemeldingssamtaler, forenkling av fora, online diskusjonsgrupper og praktiske øvelser).
Program taught in:
Engelsk
Spansk
Portugisisk

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Mai 2019
Juli 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
4,750 GBP
Totalpris for Master grad: 5700 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline