Master i markedsføring

Generelt

Programbeskrivelse

Vi er en britisk basert leverandør av nettbasert utdanning, tilgjengelig over hele verden på 3 forskjellige språk.


Hvorfor en mastergrad i markedsføring?


Markedsføring spiller en viktig rolle i forretningsstrukturen, som finner seg å være stadig mer krevende og konkurransedyktig. Arbeidsmarkedet ser etter høyt kvalifiserte, kreative og innovative fagfolk, begavet med effektive strategier i internasjonale sammenhenger. Disse fagpersonene forventes å kunne løse ledelses- og strategiproblemer på flere forretningsområder.

London School Of Design And Marketing s mastergrad i markedsføring vil utvide og utvikle ny kunnskap, ferdigheter og effektive metoder slik at markedsførere blir høyt kvalifiserte eksperter og nå høye karrieremål.

LSDMs MA Marketing er utelukkende online og er tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.

London School Of Design And Marketing

Hvor lidenskap blir et yrke


OVERSIKT OVER KURSEN


Introduksjon

Vår mastergrad i markedsføring fokuserer på utvikling av nye ferdigheter som forbedrer forståelsen og implementeringen av innovative og effektive markedsføringsstrategier, samt forståelse for det stadig krevende og konkurransedyktige markedet. Vårt kurs er utelukkende online og har blitt utviklet for å få studentene til å utvikle kritiske og teoretiske ferdigheter gjennom de ulike evalueringsmetodene som brukes, som inkluderer en faglig og praktisk komponent, for eksempel ekte studissaker og anvendte prosjekter.


Læringsferdigheter

Studentene skal vedta en integrert visjon om markedsføringsprosessen og markere muligheter for faglig utvikling. Vi vil vise hvor viktig denne visjonen og de respektive tilnærmingene for styringsstrategier er, ved å skape planer for et bredt spekter av organisasjoner eller bedrifter. Vår studieplan fremmer også bruken av teori og praksis av eksisterende forskning for å utvikle strategisk tenkning og praksis i markedsføringsledelse. Dette vil gi LSDMs studenter med avansert, spesialisert, akademisk og entreprenørkunnskap, som vil gi dem mulighet til å forfølge en etablert karriere i fremtiden.


Lærerpersonale

Våre lærere består av kvalifiserte, erfarne og anerkjente lærere. I tillegg til doktorgradsstudent, presenterer de veletablerte yrkeskarrierer, som forbinder faglig komponent med arbeidsmarkedet.


Veileder senter

LSDMs studenter blir veiledet på ukentlig basis gjennom et veiledningssenter bestående av et team av spesialiserte veiledere i markedsføring, med mastergrad og flere års bevist erfaring. Vår veileder er også tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og profesjonelle utsalgssteder

Vår mastergrad i markedsføring er ment for studenter, fagfolk, gründere og ledere med ambisjonen om å ha en etablert karriere i markedsbransjen. Vår mastergrad i markedsføring forbereder fagpersoner fra kommunikasjons-, reklame-, ledelses-, salgs-, produkt- og / eller servicekontrollfeltene, samt reklamer, bedriftsledere, blant andre.


INNTAKSKRAV


Våre kandidater kan søke om våre mastergrad i markedsføring gjennom ett av følgende programalternativer:


Gjennom en bachelorgrad: Etter å ha fullført høyere utdanning (3 år) i opprinnelseslandet, sertifisert av et juridisk utstedt sertifikat. Denne graden skal være i det området du har valgt eller et relatert kurs.


Gjennom arbeidserfaring: Relevant arbeidserfaring, som viser evnen til å gjennomføre en mastergrad i markedsføring. Dette er underlagt godkjenning fra LSDM basert på tilhørighet og pertinens av studentens grunnleggende utdanning, opplæring og prosjektopplevelse. Kandidaten vil bli bedt om å presentere en portefølje som avslører sin arbeidserfaring i Markedsføring.


Studenter med spesielle behov er også kvalifisert for søknad. Det vil bli en analyse av studenten og den ansvarlige for å ta vare på studenten om de spesifikke behovene til hvert tilfelle.


Senior studenter er også berettiget til søknad. Det vil bli en analyse av sin faglige karriere, som i tilfelle av søknadene gjennom arbeidserfaring.


STRUKTUR


Vår mastergrad i markedsføring er 100% online, designet for å lære i samsvar med våre studenters tilgjengelighet, uten en fast timeplan. LSDMs studenter kan med andre ord definere når eller hvor de kan få tilgang til innholdet vårt. Bare de endelige oppgavene og spesifikke presentasjoner vil bli planlagt i en fast tidsplan, som vil bli rapportert i rett tid til studentene.

I løpet av 12 måneder har du fullført vår mastergrad i markedsføring, akkreditert av universitetet for Creative Arts (UCA), et av de mest spesialiserte universitetene i Storbritannia, undervist på ditt eget språk uten å forlate huset ditt.


Undervisnings- og læringsmetoder som brukes i dette kurset:

  • Undervist på engelsk, spansk og portugisisk.
  • 5 enheter og et sluttprosjekt;
  • Enhets innhold er asynkron og organisert av ukentlige emner;
  • Du kan få tilgang til innholdet når og hvor du vil;
  • Vårt veiledningssenter fungerer som et støtte- og samhandlingsverktøy for våre studenter;
  • Nettbaserte ressurser (for eksempel forelesninger, seminarer og diskusjoner, opplæringsprogrammer og tilbakemeldingssamtaler, forenkling av fora, online diskusjonsgrupper og praktiske øvelser).

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Les mer

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Minimér
London , Madrid , Porto + 2 Mer Mindre