Read the Official Description

Vi er en britisk basert leverandør av nettbasert utdanning, tilgjengelig over hele verden på 3 forskjellige språk.

Hvorfor en mastergrad i design?


I et komplekst og konkurransedyktig miljø, som dagens selskaper integrerer, har design blitt en viktig konkurransedyktig og strategisk fordel, da det gir innovasjon og differensiering./>

London School Of Design And Marketing s Master i Design representerer muligheten til å snu fagfolk til eksperter på flere designområder, ved å forbedre sine grunnleggende, kritiske og prosedyreferdigheter, ikke bare for å forstå bedriftens virkelighet, men også å bidra til verdiprosessen opprettelse.


London School Of Design And Marketing
/>

Hvor lidenskap blir et yrke


OVERSIKT OVER KURSEN/>


Introduksjon/>

Vår mastergrad i design fokuserer på den intellektuelle støtten som forbedrer forståelsen av design og dets relasjoner med bedrifter og profesjonell industri. Vårt kurs er utelukkende på nettet og fokuserer på tre hovedområder innen praksis: kommunikasjonsdesign, interaktiv design og produktdesign.


Læringsferdigheter/>

LSDMs studenter vil vedta en refleksiv, analytisk og evaluativ tilnærming til design, og oppnå større forståelse for de dynamiske forholdene mellom design, industri og næringsliv. Vår studieplan absorberer virkeligheten, gir avansert, spesialisert, kunstnerisk, akademisk og entreprenørkunnskap, som gjør det mulig for studenter å forfølge en etablert karriere i fremtiden.


Lærerpersonale/>

Våre lærere består av kvalifiserte, erfarne og anerkjente lærere. I tillegg til doktorgradsstudent, presenterer de veletablerte yrkeskarrierer, som forbinder faglig komponent med arbeidsmarkedet.


Veileder senter/>

LSDMs studenter blir veiledet på ukentlig basis gjennom et veiledningssenter bestående av et team av spesialiserte veiledere i Design, med mastergrad og flere års bevist erfaring. Vår veileder er også tilgjengelig på engelsk, spansk og portugisisk.


Mål og profesjonelle utsalgssteder/>

Vår mastergrad i design er ment for studenter, fagfolk, kunstnere eller frilansere med ambisjon eller en etablert karriere innen reklame (kunstdirektører, produsenter eller designere), visuell design, kommunikasjonsdesign, grafisk design og interaktiv design (designere, produsenter, teamledere , kunstdirektører eller kreative styremedlemmer).


INNTAKSKRAV/>


Våre kandidater kan søke om vår mastergrad i Design gjennom ett av følgende programalternativer:/>

Gjennom en bachelorgrad: Etter å ha fullført høyere utdanning (3 år) i opprinnelseslandet, sertifisert av et juridisk utstedt sertifikat. Denne graden skal være i det området du har valgt eller et relatert kurs.

dokumentasjon:

 • ID-kort
 • Pass
 • CV og motivasjonsbrev
 • Bachelorgrad
 • Portfolio

* IELTS-sertifikat (kun for studenter som ønsker å studere på et annet språk enn morsmålet).


Gjennom arbeidserfaring: Relevant arbeidserfaring, som viser din evne til å gjennomgå en mastergrad i Design. Dette er underlagt godkjenning fra LSDM basert på tilhørighet og relevans av studentens grunnleggende utdanning, opplæring og prosjektopplevelse. Kandidaten blir bedt om å presentere en portefølje som avslører sin arbeidserfaring i Design./>

dokumentasjon:

 • ID-kort
 • Pass
 • CV og motivasjonsbrev
 • Portfolio

* IELTS-sertifikat (kun for studenter som ønsker å studere på et annet språk enn morsmålet).


Studenter med spesielle behov er også kvalifisert for søknad. Det vil bli en analyse av studenten og den ansvarlige for å ta vare på studenten om de spesifikke behovene til hvert tilfelle./>


Senior studenter er også berettiget til søknad. Det vil bli en analyse av sin faglige karriere, som i tilfelle av søknadene gjennom arbeidserfaring./>

* Studenter som ønsker å studere på et annet språk enn sitt morsmål, skal legge til et sertifikat som bevis på at de har et gjennomsnitt på 6,0 eller tilsvarende IELTS-eksamen på det valgte språket. Vet mer om IELTS.


STRUKTUR/>


Vår Master i Design er 100% online, designet for læring i samsvar med våre studenters tilgjengelighet, uten en fast tidsplan. LSDMs studenter kan med andre ord definere når eller hvor de kan få tilgang til innholdet og gjennomføre evalueringsoppgavene. Kun de endelige oppgavene og spesifikke presentasjoner vil bli planlagt i en fast tidsplan, som vil bli rapportert i rett tid til LSDMs studenter./>

I løpet av ca 12 måneder har du fullført vår Master i Design, akkreditert av Universitetet for Creative Arts (UCA), en av de beste spesialiserte universitetene i Storbritannia, undervist på ditt eget språk uten å forlate huset ditt.


Undervisnings- og læringsmetoder som brukes i dette kurset:/>

 • Undervist på engelsk, spansk og portugisisk.
 • Maksimalt 3 enheter samtidig og et sluttprosjekt;
 • Enhets innhold er asynkron og organiseres av ukentlige emner;
 • Vårt veiledningssenter fungerer som et støtte- og samhandlingsverktøy for våre studenter;
 • Nettbaserte ressurser (for eksempel forelesninger, seminarer og diskusjoner, opplæringsprogrammer og tilbakemeldingssamtaler, forenkling av fora, online diskusjonsgrupper og praktiske øvelser).
Program taught in:
Engelsk
Spansk
Portugisisk

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Mai 2019
Juli 2019
Duration
12 måneder
Heltid studier
Pris
4,750 GBP
Totalpris for Master grad: 5700 GBP
Deadline
By locations
By date
Startdato
Mai 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Juli 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Nov. 2019
Sluttdato
Application deadline