Master of Science i Counseling i klinisk Mental Helse Rådgiving

The Master of Science (MS) i Counseling i klinisk Mental Helse Rådgiving (CMHC) er en online rådgivning grad program som omfavner den katolske-kristne syn og utdanner i kjerne disposisjoner etablert av bransjestandarder. Studentene tilegne seg nødvendig rådgivning kunnskaper og ferdigheter til å engasjere seg i lokalsamfunnene som effektive ledere i lokalsamfunnet og sosial rettferdighet talsmenn. Nyutdannede er medfølende og etisk i sitt arbeid som fagfolk som ære og respektere medfødt verdighet hver person i et globalt, mangfoldig befolkning.

Den elektroniske rådgivning grad programmet krever 66 semester studiepoeng med kurs, practicum erfaring med 100 timer med et minimum av 40 timer med direkte tjenester og et internship på 600 timer med et minimum av 240 timer med direkte service. Studentene er også pålagt å reise for å fullføre tre utvidede helgen residenser i varigheten av programmet.

State of the art teknologi brukes for både asynkron (tradisjonell online læring) med sterk bruk av video taping av ulike kliniske og faglige ferdigheter til å bli vurdert av jevnaldrende og lærere, og synkron læring der studentene vil ha virtuelle ansikt-til-ansikt interaksjoner i deres læringsprosess.

SOC rådgivning programmet er en entry-level, online rådgiver utdanningsprogram. Læreplanen er utformet for å møte de pedagogiske krav til sertifisering og lisensstatusen i delstaten Virginia. The American Counseling Association (ACA) (2016) gir lisensinformasjon for hver stat.

Hva kan jeg gjøre med en mastergrad i rådgivning?

Master nivå profesjonelle rådgivere er ansatt ved kliniske psykiske etater, rådgivningssentre, private praksis, kirke / misjons innstillinger, sykehus, i pasientfasiliteter, skole støttetjenester, militære anlegg, og i oversjøiske innstillinger.

Er programmet tilbys i min tilstand?

Divine Mercy University (DMU) er både berettiget og forpliktet til etterlevelse av statenes lover som regulerer fjernundervisning. I forbindelse med denne oppsummeringen omfatter fjernundervisning 100% online programmer, online programmer som krever noen on-the-ground erfaring, sertifikat programmer, og ikke-kreditt program og / eller kurs som vil bli levert til elever bosatt utenfor delstaten Virginia . Staten lover angå fjernundervisning variere state-by-staten, og til og med program-by-program i staten.

Akkreditering

Divine Mercy University er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele master og doktorgrader.

The Clinical Mental Health Counseling program læreplaner er på linje med ledende bransjeprogramma standarder etablert av Rådet for akkreditering av rådgivning og relaterte utdanninger (CACREP). DMU-SOC cmhc Programmet er ennå ikke godkjent av CACREP. DMU kan ikke holde noe løfte eller garanti for å bli CACREP akkreditert; imidlertid DMU forpliktet til å søke om CACREP akkreditering i design, utarbeidelse og distribusjon av programmet.

Program Krav

Master of Science i Counseling programmet krever 66 studiepoeng for konfirmasjonen.

En practicum erfaring med 100 timer med et minimum av 40 timer med direkte tjenester og et internship på 600 timer med et minimum av 240 timer med direkterute er nødvendig som en del av de 66 studiepoeng.

Nyutdannede av DMU School of Counseling klinisk Mental Helse Rådgiving vil være i stand til å:

 1. Viser en levende profesjonell rådgiver identitet med grunnleggende kunnskap og ferdigheter av yrket.
 2. Skriv inn klientens liv fortelling med medfølelse og respekt.
 3. Utvikle person-sentrert, omfattende sak konseptualisering for effektiv behandling planlegging.
 4. Bruke grunnleggende sosiale og atferdsmessige vitenskaper, en vane bevis resonnement, og flere roller med profesjonell rådgivning for å fremme menneskelig blomstrende.
 5. Legemliggjøre en visjon av den blomstrende person som inspirerer dem, som profesjonelle rådgivere, og deres kunder til å ha mot til å stole på, håp og kjærlighet.

Ferdigstillelse Krav

Studentene må oppfylle følgende krav for å oppgradere:

 1. Fullfør alle kandidatur, practicum og internship krav
 2. Fullfør alle nødvendige timer med spesifiserte kurs med minimum GPA på 3,0 og ingen karakter lavere enn en "B"
 3. Oppfylle arbeidskrav i lan 500 Rådgiving etterretning hvert semester
 4. Motta en tilfredsstillende fakultet anbefaling basert på den bi-årlige Professional resultatvurdering prosessen.

tidsbegrensningen

 1. Studenter vanligvis fullføre programmet i løpet av en treårsperiode
 2. Fristen for gjennomføring av alle krav er syv (7) år, målt fra det tidspunkt studenten begynner kurs i Master of Science i Counseling program

Curriculum

Den MS i Counseling Grad krav er utformet for å være ferdig i to-tre års fulltidsstudier. Læreplanen formidles primært asynkron med synkrone krav. Asynkron læring er det som vanligvis tenkt med online læring: studenter kan få tilgang til informasjon og arbeid med læringsaktiviteter hvor som helst og når som helst. Synkron læring er når elevene samhandle i sanntid med andre studenter og lærere gjennom ulike teknologier som videokonferanser og med utvidet helgeopphold.

Online videokonferanser vil inkludere studenter på rollespill eller demonstrere ferdigheter basert på student tidsplaner (synkrone) og deretter laste opp videoen til fakultetet og / eller student vurderinger (asynkron). Ferdigheter vil dekke grunnleggende mellommenneskelige ferdigheter til avansert rådgivning teknikker, presentasjonsteknikk og andre ferdigheter som er nødvendige for rådgivning yrket.

Den cmhc Programmet omfatter 22 kreditt bærende kurs for totalt 66 studiepoeng. DMU opererer med en Fall, Spring, og Summer semester modell, med to 8-ukers vilkår i høst og vårsemesteret, og en 8-ukers sikt i løpet av sommeren. DMU Kursene tilfredsstiller kravene for 3 semester studiepoeng gitt for hvert kurs med noen få unntak. Følgende kurs er forskjellige:

 • Lan 500, etterretning 16-ukers kurs (en hel semester eller 2 terminer, hver semester registrert i noen annen SOC kurs, og null kostnad / null kreditt).
 • Lan 690, praksis og avansert rådgivning Ferdigheter: 10-ukers kurs (3 studiepoeng).
 • Lan 691, Internship 1: 16-ukers kurs (en hel semester eller 2 terminer og 3 studiepoeng).
 • Lan 692, Internship 2: 16-ukers kurs (en hel semester eller 2 terminer og 3 studiepoeng).
 • Coun 500 Counseling etterretning (0)
 • Coun 510 Foundation og etikk of Clinical Mental Health Counseling (3)
 • Coun 520 Teorier og modeller av rådgivning og personlighet (3)
 • Coun 530 menneskelig vekst og utvikling tvers levetid (3)
 • Coun 540 Career Development (3)
 • Coun 550 Evaluering Forskning og Program (3)
 • Coun 560 Social and Cultural Diversity (3)
 • Coun 570 ekteskap og familie Systems Theory (3)
 • Coun 580 om veiledning og hjelpende relasjoner (3)
 • Coun 600 Utviklingspsykopatologi - Risiko og Resilience (3)
 • Coun 610 Gruppe Rådgiving og gruppearbeid (3)
 • Coun 620 Vurdering og testing tvers levetid (3)
 • Coun 630 klinisk diagnose og behandling planlegging (3)
 • Coun 640 Crisis & Trauma-forebygging og behandling (3)
 • Coun 650 Avhengighet Counseling (3)
 • Coun 660 barn og unges Counseling (3)
 • Lan 670 Ekteskap, Par og familievern (3)
 • Coun 690 Counseling Practicum / Avanserte kliniske intervensjonsferdigheter (3)
 • Coun 691 & 692 Counseling Internship I (3) og 2 (3)
 • PHT 513 Den blomstrende Person (3)
 • PHT 523 moralsk karakter og åndelig Blomstrende (3)
 • PHT 533 Blomstrende i relasjoner (3)
Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra Divine Mercy University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
3 - 7 år
Deltid
Pris
20,620 USD
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato