Les den offisielle beskrivelsen

Programoversikt

Master of Science i helsevesen administrasjonen er utformet for å gi strategiske ferdigheter for dagens helsevesenet ledelse. Nå, som aldri før, helsehjelp raskt forvandle. Tempoet i teknologi og innovasjon forandrer hvordan, når og hvor helsehjelp gis, og hvem som er å tilby det. Samtidig helsetjenester kunder har høye forventninger til kvalitet og reaksjonsevne til deres behov-levert på en kostnadseffektiv måte. Å gi disse strategiske ferdigheter, bygger Master of Science i helsevesen administrasjonen på et fundament av kurs i politikk og jus formasjon, helsetjenester økonomi, innovasjon og ledelse. Andre alternativer er gitt gjennom kurset valg, og bygge et integrert program som oppfyller de individuelle utfordringer deltakende studenter.

Dette online program tillater elevene å forfølge deres grad samtidig opprettholde heltidsarbeid på steder rundt om i verden. En klar fordel er mangfoldet av studentmassen, noe som åpner for kreativ diskusjon og forståelse av globale helsevesenet problemer og hvordan disse forholder seg til de standarder og praksis av det amerikanske helsevesenet. Muligheten til å dele informasjon og ideer, og å sammenligne og strategier kontrast, gir studentene et nivå av kreativitet og omfanget av praksis som ikke finnes i det tradisjonelle klasserommet.

Opptakskrav

For å bli vurdert for opptak til MS-programmet i helsevesen administrasjonen, må kandidatene oppfylle følgende krav:

  • Hold en Baccalaureate grad ved et regionalt akkreditert høyskole eller universitet
  • Ha en kumulativ GPA på 3.0 eller høyere (eller bedre påtegning)
  • Send inn to brev av referanse fra personer som har mulighet til å observere søkerens arbeid utgang
  • Send offisielle transkripsjoner (på engelsk) av alle tidligere gjennomført lavere og høyere kurs arbeid
  • Gjennomføre et intervju med programmet stol (for de uten helsetjenester erfaring)
  • Fullføre en graduate program
  • En test av engelsk språk aptitude er nødvendig for alle søkere og kurs registranter som morsmål ikke er engelsk. RIT godtar TOEFL, IELTS, og PTE eksamener.

Det anbefales at søkere har minimum tre års erfaring i et helsevesen eller helserelatert organisasjon som enten en utøver eller manager. Søkere som ikke tilfredsstiller dette kravet kan bli bedt om å utføre visse undergraduate kurs som en bro for innholdet kunnskapen som kreves for graduate program. De kan også være nødvendig for å fullføre et høyere nivå internship i helsevesenet før eksamen.

Program undervist i:
Engelsk
Rochester Institute of Technology (RIT)
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato