Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science i Cyber ​​Security

Om programmet

Et sett av kjernekurs gir de nødvendige ferdighetene i Cyber ​​Security, organisasjonsstruktur og oppførsel, forskning og skriving. Fokusområder i ledelse og Cyber ​​Security tillater elevene å velge kurs som møter deres individuelle mål, interesser og karrierebehov.

Program Mål

Utviklet fra en læringsmodell basert på Bloom's Taxonomy, identifiserer lærerutdanningsmålene for Master of Science in Cyber ​​Security hva studenter skal lære, forstå og kunne gjøre som følge av deres studier med EC-Council University.

  • Anvendelsen av tekniske strategier, verktøy og teknikker for å sikre data og informasjon for en kunde eller kunde.
  • Overholdelsen av en høy standard av etisk oppførsel.
  • Bruken av forskning i både etablerte arenaer og nyskapende applikasjoner for å utvide kunnskapen i cybersikkerhet.
  • Anvendelsen av kritisk tenkning for å løse problematisk og kreativt og systematisk, og møte utfordringene i de stadig foranderlige miljøene av nettverkssikkerhet.
  • Behandlingen av ferdighetene som er nødvendige for å gå inn i lederrollene i bedrifter, byråer, divisjoner og avdelinger.

World Class Practitioners, World Class Utfordringer, World Class Education

Master of Science i Cyber ​​Security) Programmet forbereder IT-fagfolk til å påta cyber sikkerhet og sikkerhet ledelse roller i selskaper, byråer og organisasjoner. En læreplan rik på datasikkerhetsadministrasjon, IT-sikkerhetstreningsvurdering, hendelsesrespons, organisatorisk ledelse og oppførsel og lederskap, utfordrer elevene til å bli skapere av kunnskap, oppfinnere av prosesser og ledere av andre.

Programmet er designet av fakultetet ved EC-Council University, alle av dem er virkelige cyber sikkerhet utøvere for både nykommere til feltet søker avansert kunnskap og erfarne fagfolk interessert i enten spesialisering eller karriereutvikling. Trettiosex kreditt timer kreves for oppgradering.

Hvorfor fortsette Masters of Security Science?

Utdanning i verdensklasse:

Du vil få opplæring i verdensklasse, som vil hjelpe deg med å forberede en lederkarriere i cybersikkerhet. ECCU har en svært streng politikk for å ansette fakultetet som har ekte verdenserfaring, og disse lederne vil hjelpe til å skape deg som en dyktig leder på dette feltet. MSS-programmet som det står i dag er Resultatet av over 200 års kombinert opplevelse Og fastholdende arbeid hos ulike cybersikkerhetsledere og utøvere, som alle er en del av fakultetet. Fordi hvert kurs blir undervist av aktive fagfolk på feltet, er de instruksjoner, de gir enorm verdi til kurset med deres virkelige livserfaring i feltet. Dette gir de aktive elevene glimt inn i livet og ansvaret de vil møte når de beveger seg inn i de profesjonelle stillingene selv.

Nettverk med det beste:

Du vil få ved å samarbeide med de beste. Mange studenter kommer fra en rekke bakgrunner, alt fra nyutdannede til eldre sikkerhetsansvarlige i Fortune 500-selskaper, alle som søker en formell kvalifikasjon for å bevise sin kaliber innenfor Cyber ​​Security.

EC-Council Brand Heritage:

Du vil ha stor fordel av ECCUs foreldre - EC-Council Group, en verdensleder innen nettverksundervisning, sertifisering, tjenester, arrangementer og opplæring. Du vil få kommersielt relevant og oppdatert utdanningsprogram, som vil hjelpe deg med å starte deg på dette feltet. EC-Council har sertifisert mer enn 140 000 Infosec-fagfolk i 100 land fra verdensklasse organisasjoner som FBI, US Dept. Forsvar (Pentagon) og Fortune 500-selskaper som Microsoft, PWC, IBM, Symantec, etc.

Karriereprogresjon:

MSS-programmet hjelper deg med å bevise for ditt lederskap at du er klar for neste trinn i karrieren din. Å oppnå en akkreditert forskerutdanning fra et av de fineste merkenavnene i bransjen For nettverkssikkerhet.

sertifisering:

ECCU kurskort til mange av EC-Council sertifiseringer som kreves av mange Fortune 500-selskaper. Ved å oppnå MSS, vil du være klar til å være utfordring disse sertifiseringene uten tilleggsopplæring.

Amerikansk grad, lokale avgifter:

Oppnå verdensklasse amerikansk grad programmet på gebyrstrukturer som er rimelige for deg basert på din geografiske region.

Online og Fleksibel:

Programmet er helt online. Som sådan kan du fullføre dette programmet fra komforten til ditt eget hjem eller land. ECCU MSS er 100% online slik at studentene kan gjøre kursarbeid i henhold til deres arbeid og personlige tidsplaner. I tillegg har ECCU to forskjellige fordeler over tradisjonelle Brick and Mortar-universiteter. For det første driver fakultetet aktivt sitt yrke i feltet, de kan gjøre klassen levende for studentene, samt tjene som mentorer for elevene med nye eksempler på ektefelle på Cyber ​​Range. Den andre fordelen, og kanskje viktigst, er at du får hendene på utdanning og bruker verktøy og teknologi som du skal bruke i feltet. Dette hjelper deg med å slå bakken og hjelper deg med å bli funksjonell for enhver arbeidsgiver fra dag en av deres ansettelse!

2 i 1:

Store ledere har ulike ferdigheter. Dette er enda mer sant når det gjelder nettverkssikkerhet. Med MSCS kombinerer du oppkjøpet av både dine tekniske og ledelsesmessige ferdigheter samtidig.

Prestisje:

EC-Council University Core Courseware kart til Department of Homeland Security / National Security Agency USAs Komité for Nasjonale Sikkerhetsstandarder (CNSS).

Akkreditert:

EC-Council University er akkreditert av Distansutdannelsesakkrediteringskommisjonen (DEAC). Distansutdanningsakkrediteringskommisjonen er oppført av US Department of Education som et nasjonalt anerkjent akkrediteringsbureau og er et anerkjent medlem av Rådet for høyere utdanning akkreditering (CHEA).

Utmerket støtte:

ECCU Studenttjenestegruppen er alltid klar til å hjelpe deg med alle akademiske behov.

Gjennomføring

Kursene presenteres på 12-ukers basis og består av tildelte avlesninger, gjengede diskusjoner, case-studier, skriftlig analyse, forskningsprosjekter og eksamener.

Studentene må være forberedt på å tilbringe 10-12 timer i studie en uke for å fullføre arbeidet. ECCU oppfordrer regelmessig og hyppig studentfakultets interaksjon via internett. Pensum og graderings rubrikker viser klart kurskravene, forventningene og tidslinjene, og elevene holder seg oppdatert med deres fremdrift i kurset gjennom MyECCU Online Learning Management System.

Opptakskrav

Søkere for opptak må ha en bachelorgrad fra en akkreditert institusjon og en TOEFL-score på 550 eller bedre, eller bevis på engelsk kompetanse.

For mer informasjon om opptakskrav, vennligst besøk vår opptaksside.

Mode of Study

MSS-programmet tilbys 100% online, slik at elevene kan fullføre kursarbeid i en tidsramme som passer hver enkelt persons individuelle tidsplan. Dette krever også at studenten har riktig teknologi og tilkobling for å opprettholde konstant deltakelse i klassens aktiviteter.

Award

Master of Science i Cyber ​​Security grad vil bli tildelt av EC-Council University etter vellykket gjennomføring av alle gradskrav.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra EC Council University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

Sept. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato