Master of Science (MSc) i sosial innovasjon og entreprenørskap

Ubiquity University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Science (MSc) i sosial innovasjon og entreprenørskap

Ubiquity University

  • 3 sentrale kurs
  • 3 valgfag
  • 2 Impact kurs pluss en Impact Coach
  • 2 selvbeherskelse kurs pluss en selvbeherskelse Mentor
  • Impact Prosjekt med sti fra tanker til manifestasjon

Krav: en lavere grad eller en MBA Lengde: 10 kurs Pris: US $ 6.000

Dette programmet er laget for å gi deg en forståelse av feltet av sosial innovasjon og tilbyr en base opplæring i hvordan å skape og utvikle nye sosiale ventures. Den kombinerer banebrytende tenkning i feltet med læring fra virkelige case-studier, og tilbyr grunnleggende ferdigheter i hvordan å transformere en idé til en levedyktig sosial virksomhet. Dette programmet også inviterer deg til å forstå dine triggere for handling i både globale og lokale sammenhenger, og gir verdifulle mentale modeller og verktøy for å designe måter å engasjere seg i saker av interesse.

MSc kan være en ekstra spesialitet på toppen av en eksisterende MBA kvalifisering, eller kan tas som et program i seg selv som et neste skritt lenger enn en lavere grad. Visse kompetanse kan være nødvendig for å bli demonstrert på forhånd, tilgjengelig gjennom Ubiquity-plattformen.

Etter å ha fullført programmet, vil du være bedre i stand til å artikulere og vurdere levedyktigheten til en idé og gjøre valg blant en rekke tilnærminger til sosial innovasjon. Dette programmet er relevant for studenter som søker å være gründer enten i din egen oppstart, som en Intrapreneur i en organisasjon, eller som en leder av en sosial sak initiativ som kan ha nytte av mer entreprenørskap tenkning og gjør.

Som med alle Ubiquity læringserfaringer, vil din akademiske studier kombineres med en selvbeherskelse program med kurs og din egen selvbeherskelse Mentor å støtte deg i utviklingen av de indre kvalitetene som trengs for å være svært effektiv i en stadig mer turbulent og kompleks drifts virkelighet.

Ubiquity er Unique Impact Prosjekt

Dette Masters of Science er fullført gjennom vellykket engasjement i en Ubiquity Impact Project. Dette innebærer at du designe, forberede og gjennomføre en endring initiativ i organisasjonen eller samfunnet sammenheng - i samarbeid med dine kolleger og interessenter. I denne prosessen vil du bli støttet av din egen Impact Coach og et sett av Impact ressurser og kurs som vil gjøre deg i stand til å kaste for investeringer fra Ubiquity Social Impact Fund - og ta den nye virksomheten i verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
8 - 12 måneder
Deltid
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
USA - Mill Valley, California
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Mill Valley, California
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen