Master of Education (M.Ed.)

William Howard Taft University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Education (M.Ed.)

William Howard Taft University

Master of Education (M.Ed.)

Oversikt

Den elektroniske Master of Education (M.Ed.) Program understreker kurs i ledelse, ledelse og instruksjon i en rekke pedagogiske og offentlige tjenesteinnstillinger. Den m.ed. Programmet er av spesiell interesse for personer med offentlig eller privat skole undervisningserfaring som ønsker å forbedre sine ferdigheter i klasseromsundervisning, øke sine kunnskaper om pedagogisk administrasjon og forskudd på distriktets kompensasjonsplaner.

I tillegg er Master of Education Program har fokusert valgfag spor utformet spesielt for Montessori lærere.

Målene for programmet er:

 1. Å tilby et program av kurs og praktiske øvelser i ledelse, ledelse og instruksjon som vil styrke den faglige og personlige liv av sine studenter.
 2. For å bedre de generelle pedagogiske ferdigheter slik at studentene til å avansere på skolekrets kompensasjonsplaner.
 3. For å forberede profesjonelle pedagoger for å tjene behovene til både offentlige og private institusjoner fra elementære til postsecondary nivå i deres samfunn og utover.
 4. Å ansette lærere som er oppnådd i sine respektive felt fra både en faglig og praktisk perspektiv.

Vellykket nyutdannede av programmet vil demonstrere:

 • En arbeidsgruppe kunnskap om begreper, avhengig og relasjoner av de sosiale og filosofiske grunnlaget for utdanning.
 • Hvordan gjøre riktige anbefalinger basert på lyd resonnement og analyse.
 • Effektiv og hensiktsmessig undervisnings og ledelse teknikker som støtter pedagogiske og administrative målsettinger.
 • Bruk av teoretisk kunnskap og moderne forskning for kunnskapsbasert beslutningsprosess.
 • Faglig kompetanse på en rekke områder som støttes av de valgfrie kurs valg av Programmet.

Studenter som velger Montessori lærer sporet vil demonstrere en helhetlig forståelse av Montessori pedagogiske teorier og applikasjoner.

Universitetet virker å oppfylle formålene med Master of Education Program gjennom passende kurs, kombinert med fortsatt retning, evaluering av student fremgang, og regelmessig vurdering av studentens læringsutbytte, veiledet og administreres av kvalifiserte lærere.

The Master of Education Program er utformet for å betjene et nasjonalt marked, og gir seg ikke ut for å gi lisensstatusen eller legitimasjons sertifisering i noen bestemt stat og / eller skolekrets. Søkere som er interessert i lisens, legitimasjons sertifisering og / eller lønn avansement oppfordres til å kontakte det aktuelle konsesjons kroppen (er) og deres respektive personalavdeling før innmelding.

The Master of Education Program er presentert på et semester basis. Studentene er generelt registrert i 10 enheter per semester. Hvert semester består av minimum periode på 16 uker fra datoen studien starter. Elevene ikke fullfører alle Semester kurs i 16-ukers periode vil bli gitt en automatisk to måneders forlengelse av tid til å fullføre semesteret. Studentene kan ta permisjon-of-fravær mellom semester. Men bortsett fra i spesielle tilfeller, hele studiet (3 semester) må være fullført innen 5 år.

Presentasjon

Universitetets rettet selvstudium modalitet erkjenner at utdanning er en individuell prosess der personer med ulike læringsbehov og studieplanene kan innkvarteres. Det understreker læring som er meningsfylt, hvor enkeltpersoner nyte læringsprosessen, og tilegne seg kunnskap for å bedre forstå og administrere sine egne karrierer.

Programmets fakultetet medlemmer støtter studentens selvstendige-studien læring rolle ved å veilede og stimulere læringsprosessen i en-til-en interaksjon. Våre fakultetet medlemmer gjenkjenne individuelle læringsstiler og behov, og understreker relevansen av materialet til den enkeltes situasjon.

Hvert kurs i Programmet inneholder en rekke leksjon oppdrag generelt består av lesing krav og forskningsprosjekter. Studentene evalueres gjennom eksamen og / eller forskningsoppdrag som sendes inn til fakultetet evaluering.

Alle oppdrag leveres elektronisk. Som angitt i universitetets hovedkatalog, er Internett-tilgang og minimumskravene til datamaskinen og ferdigheter som kreves som en betingelse for adgang.

Økonomisk informasjon

Undervisningen for programmet er $ 275,00 per semester enhet. Skole priser er "låst" i to år på tidspunktet for immatrikulering. En registrert student vil være beskyttet fra fremtidige undervisning øker i løpet av denne perioden.

Kostnaden for bøker og materiell, andre enn hvert pensum, er ikke inkludert i skolepengene. Universitetet selger ikke bøker eller materialer. De fleste bøker og materiell kan kjøpes på lokale høyskoler, detaljhandel bokhandlere, direkte fra forlagene eller over Internett. Kostnaden er anslått til gjennomsnittlig ca $ 150,00 per kurs. Studentene er alltid utstyrt med en post eller Internett-kilde for å skaffe alle nødvendige materialer.

Opptakskrav Retningslinjer og krav

Søkere som har oppnådd en bachelorgrad fra en høyskole eller universitet akkreditert av en accrediting byrå anerkjent av Utdanningsdepartementet og er for tiden ansatt i offentlig eller privat utdanning på elementære, videregående eller høyere utdanning kan søke programmet. Flertallet av søkere til dette programmet er modne voksne som arbeider i en rekke profesjonelle innstillinger. Mange har ikke deltatt på college i flere år. Følgelig før klasse rang og karakter punkt gjennomsnitt ikke er vesentlige faktorer i opptaksprosessen.

En kandidat kan gis betinget tatt inn i programmet bygger på en fullført Søknad om opptak, mottak av $ 75,00 Søknad Fee, student kopier av vitnemål reflekterer søkerens høyeste relevant grad, og dokumentasjon av søkerens profesjonell arbeidserfaring. Det er ikke nødvendig å sende inn offisielle transkripsjoner på søknadstidspunktet. (Må imidlertid offisielle transkripsjoner være mottatt av universitetet innen 60 dager etter påmelding. The University gir studentene en form som kan brukes til dette formålet.) Dersom ytterligere informasjon kreves at søkeren vil bli kontaktet.

Alle betalinger må betales i amerikanske dollar. Betalinger kan gjøres med MasterCard, Visa ®, American Express eller personlig / business sjekk.

Utenlandske søkere og søkere med International Credentials

Det kan være nødvendig for søkere som har deltatt på høgskoler eller universiteter utenfor USA for å få en vurdering av sin utdanning fra en credential evaluering tjeneste godkjent av universitetet. På forespørsel, vil inntakskontoret gi en liste over godkjente evaluatorer. I tillegg søkere som morsmål ikke er engelsk, og som ikke har tjent en grad fra en hensiktsmessig akkreditert institusjon hvor engelsk er hovedspråket må få et minimum score på 530 på den papirbaserte Test av engelsk som fremmedspråk ( TOEFL), eller 71 på iBT, eller tilsvarende.

Transfer Credit og Portfolio Credit

Aksepten av overføre studiepoeng mellom akademiske institusjoner ligger innenfor skjønn av mottaker høyskole eller universitet. Opptjent på William Howard Taft Universitetet kan eller ikke kan bli akseptert av en annen institusjon avhengig av sine egne programmer, retningslinjer og regelverk.

Universitetet er forpliktet til å gi elevene størst mulighet til å bruke tidligere opptjente kreditt mot deres valgte studium. Med de begrensninger i statlige og akkreditering forskrifter og akademisk sammenlignbarhet, kan studentene søke om å få kreditt tildelt gjennom ferdigstillelse av:

 • Transfer Credit: Transfer kreditt mot en grad kan gis til postsecondary kurs gjennomført av studenten ved andre institusjoner om slike kurs ble gjennomført i løpet av de siste syv årene, og er funnet å møte de standarder og læringsmål for det spesifikke kurs hvor kreditt søkes . Kursene vurderes for overføring må være tilsvarende i både innhold og grad. Transfer kreditt må være fra en godkjent institusjon.
 • Portfolio Credit: Academic kreditt kan gis for tilstrekkelig dokumentert og validert erfaringstilsvarende læring av en postsecondary natur. Eksempler er kreditt for læring ervervet gjennom oppnåelse av utvalgte sertifiseringer, høyskole nivå tilsvarende prøver, eller andre postsecondary nivå tilsvarende dokumentert erfaring. Studenter med tidligere militær erfaring kan også søke om å få militær kurs evalueres for mulig tilsvarende college kreditt.

M.Ed. studenter kan søke om å overføre opp til totalt 15 enheter av Transfer Credit (eller en kombinasjon av overføring kreditt og erfarings eller tilsvarende kreditt). Maksimalt 7 enheter kan gis til tilstrekkelig dokumentert og validert erfarings eller tilsvarende kreditt.

Hvordan Meld

Dersom søkeren er akseptert for opptak til programmet, vil en formell innmelding avtale bli utarbeidet og sendt til søkeren for gjennomgang og underskrift. Studentene kan velge å starte programmet på den 15. i hver måned. Alle betalinger som sendes inn for undervisning og avgifter må betales i amerikanske dollar. Betalinger kan gjøres med MasterCard / Visa ® / American Express eller personlig / business sjekk.

Søkere oppfordres til å ringe inntakskontoret om det er noen spørsmål angående påmelding prosedyrer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Heltidsstudier
Price
Pris
275 USD
per semester enhet
Information
Deadline
Locations
USA - Denver, Colorado
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Denver, Colorado
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - USA Online
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen