Har du ser deg selv som leder? Med vår brede programmet, vil du samle verktøy for å lykkes i mange fasetter av virksomheten samt tilegne seg ferdigheter til å lykkes som en effektiv leder. Du vil få muligheten til å effektivt planlegge, organisere, budsjett, direkte, og administrere i en lederrolle.

Den up-to-date pensum vil gjøre deg i stand til å bli innovative og dyktige på de nyeste teknikkene og den virkelige verden praksis. Vårt mål er å tilby nyutdannede det største utvalget av mulige yrkesvalg og muligheter i en rekke forretningsområder.

Du kan velge å fokusere på et felt av konsentrasjon innen:

  • Generell ledelse
  • Human Resources Management
  • International Business

Kurs er tilgjengelig innen regnskap, økonomi, finans, ledelse, markedsføring, organisatorisk atferd, kvantitative metoder, politikk og strategi.

Dette programmet legger vekt på solid kommunikasjon, ledelse, teknologi, forskning og problemløsning ferdigheter. Den spesialiserte natur læreplanen gir deg verktøy til å oppnå suksess i næringslivet. Få arbeid i alle sektorer av virksomheten som generell administrasjon, offentlig administrasjon, og småbedrifter eller bedriftens ledelse.

Noen karrieremuligheter inkluderer:

  • Ledelse konsulent
  • Vice President of Marketing
  • Vice President of Finance

The Master of Business Administration grad er utformet for å forbedre effektiviteten i næringslivet gjennom oppnåelse av verdifull kunnskap og ferdigheter. Programmet vektlegger utvikling av kritisk tenkning, initiativ, selvstendighet og ansvar for å stelle deg å bli verdsatt ledere i næringslivet.


Program undervist i:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato