Read the Official Description

Master of Business Administration / Public Administration programmet er utviklet for å forbedre ledelse elevene trenger for å fungere effektivt i en offentlig organisasjon. Studentene skal opprette og forsvare sine løsninger på problemer for krisehåndtering, lønnsomme vekstmuligheter, og endre ledelse. Gjennom programmet, studentene få erfaring brennerier en situasjon i et godt definert problem, bruk verktøy og begreper for å analysere en rekke alternative løsninger, og velge og forsvare sine anbefalte løpet av handlingen.

Master of Business Administration studiet ved University of Phoenix benytter problembasert læring der studentene avgrense problemløsning ferdigheter sammen med sin kommunikasjon, kreativitet, informasjon utnyttelse, og kritisk tenkning ferdigheter. De er vurdert på grunnlag av deres bruk av problemløsning prosessen (som sysselsetter en generell rubrikk) så vel som deres kommunikasjon og kritisk tenkning ferdigheter under presentasjonen sin.

I MBA / PA spesialisering, skal studentene lage komplekse problemløsning scenarier trekke på ferdigheter og kompetanse mestret i løpet av programmet. Studentene skal få erfaring i brennerier en situasjon i et godt definert business problem å utnytte management-baserte muligheter for en organisasjon for sine valg. De vil gjelde firmaet verktøy og begreper for å analysere en rekke alternative løsninger, og vil få tilbakemelding på de valgene de gjør. De vil forsvare sine løsninger, og anbefaler en fremgangsmåte og prestasjonsbasert evaluering beregninger for virksomheten problemet.

Læring lag vil gjelde prinsipper benchmarking gjennom hele programmet til forskning de mest kreative løsninger på en virksomhet problem. Dette vil berike alternativene som elevene vurdere i å vurdere mulige løsninger på problemene.

MBA / PA består av 45 studiepoeng og inkluderer tre ferdighet kurs (MBA/501, MBA/502, MBA/503) som kan være fornøyd med lavere kurs. Studentene kan også frafalle ytterligere ni studiepoeng ved hjelp graduate kurs og kan kvalifisere for en 27-studiepoeng time bosted.


See 9 more programs offered by University of Phoenix Online »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato