Master of Business Administration / Health Care Management program er utviklet for å forbedre ledelse elevene trenger for å fungere effektivt i en helseorganisasjon. Studentene skal opprette og forsvare sine løsninger på problemer for krisehåndtering, lønnsomme vekstmuligheter, og endre ledelse. Gjennom programmet, studentene få erfaring brennerier en situasjon i et godt definert problem, bruk verktøy og begreper for å analysere en rekke alternative løsninger, og velge og forsvare sine anbefalte løpet av handlingen.

Master of Business Administration studiet ved University of Phoenix benytter problembasert læring der avgrense problemløsning ferdigheter sammen med sin kommunikasjon, kreativitet, informasjon utnyttelse, og kritisk tenkning ferdigheter. De er vurdert på grunnlag av deres bruk av problemløsning prosessen (som sysselsetter en generell rubrikk) så vel som deres kommunikasjon og kritisk tenkning ferdigheter under presentasjonen sin.

MBA / HCM spesialisering er utformet for å gi studentene den business management ferdigheter som trengs for å styre med suksess i dagens helsevesen leveringssystemer. MBA / HCM legger vekt på identifisering, analyse og løsning av komplekse ledelse problemer. Også opp er helse konsepter og vedtak modeller som brukes av ledere i dagens helsevesen miljø. MBA / HCM spesialisering er basert på kurs i helseorganisasjoner, helse infrastruktur, og aktuelle spørsmål i helserett og etikk.

Læring lag vil gjelde prinsipper benchmarking gjennom hele programmet til forskning de mest kreative løsninger på et helsevesen problem. Dette vil berike alternativene som elevene vurdere i å vurdere mulige løsninger på problemene.

MBA / HCM består av 48 studiepoeng og inkluderer tre ferdighet kurs (MBA/501, MBA/502, MBA/503) som kan være fornøyd med lavere kurs. Studentene kan også frafalle ytterligere ni studiepoeng ved hjelp graduate kurs og kan kvalifisere for en 30-studiepoeng time bosted.


Program undervist i:
Engelsk

Se 9 flere kurs fra University of Phoenix Online »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato