Mobil læring i MBA fjernundervisning

Med det nye masterstudiet i økonomi og administrasjon, har SRH ekstern high school ideen om fleksibel fjernundervisning konsekvent utviklet: begrepet mobil læring akkrediterte studie kombinerer innhold med fleksibel bruk av nye medier. Konkret betyr dette at du kan ringe fra din iPad hele kursinnhold av MBA fjernundervisning digital, gjør vi tilgjengelig for deg i begynnelsen av studiene dine. Du lærer multimedia med tekst, podcaster og videoer - uansett hvor du er og hva du ønsker å lære av det rett.

Informasjon og kunnskapsutveksling i eCampus


I løpet av semesteret, en intensiv utveksling om e-campus SRH ekstern high school er gjort. MBA fjernundervisning er ledsaget av virtuelle forelesninger og øvelser. Fra begynnelsen av studien på deg med en mentor fra professorer til side, som vil lede deg og helst kan tas opp for deg. Videre kan du nå via e-campus når som helst din personlige rådgiver i administrasjonen.

Fjernundervisning med kompakte forelesninger


I en kick-off arrangement i begynnelsen av studiene, får du din arbeidsenhet - iPad - og vil bli introdusert i det nye læringsmetode for "mobile learning". På slutten av hvert semester, vil en fem-dagers arrangement holdes kompakt tilstedeværelse. I løpet av denne hendelsen professorer, forelesere og studenter utveksle informasjon om kursinnhold. Dessuten kan du nyte en utfordrende program og dine medstudenter lærer å kjenne bedre. Innenfor denne kompakte nærvær, kan de respektive undersøkelser tas.

Business Administration spesialisering


The Mobile Learning konseptet gir elevene full fleksibilitet i å utvikle kursinnholdet. Du lærer hvor og når de vil. For å møte de individuelle faglige mål av MBA-studenter som SRH gir Fernhochschule tre studie i MBA fjernundervisning. Med fokus på human resource management, markedsføring og økonomistyring å kvalifisere med MBA fjernundervisning for din egen personlig ønsket forvaltningsoppdrag.

Program undervist i:
Engelsk

Se 1 flere kurs fra SRH FernHochschule Riedlingen »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
okt. 2019
Duration
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
okt. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

okt. 2019