Kurset Introduksjon

(MBA) er verdens mest kjente og mest anerkjente ledelse utdanning kvalifisering. Det har blitt en av de mest ettertraktede kvalifisering i dagens corporate verden som en forutsetning for de fleste topplederstillinger samt for vellykket karriere progresjon. Worldwide ledende næringslivsledere vurdere en MBA som nøkkelen til kontinuerlig suksess for karrierer i sektorer som industri, teknologi, business, utdanning, helsevesen og andre tjenesteytende næringer.

For å møte behovene til en dynamisk og til tider, turbulent forretningsmiljø, er MBA kvalifisering selv utvikler seg og tilpasse. Foruten bevæpne MBA kandidater med en kvalifikasjon som vil bane vei til toppen lederstillinger innenfor store eller multinasjonale selskaper, er MBA også relevant for de som velger for stillinger innen mindre, men progressive selskaper samt entreprenører som ønsker å kjøre sine egne bedrifter. En av de mest overbevisende grunner til å gjøre en MBA er å forbedre karrieremuligheter gjennom effektiv personlig utvikling og kapasitetsutvikling.

Utfordringene som følger av det 21. århundre gjør oppgradering og styrking av kompetanse og kvalifikasjoner avgjørende for å møte kravene satt av bedrifter, kunder og raskt skiftende miljø innen hvilke bedrifter opererer.

Forutsetning (er):

Nivået på oppnåelse som kreves for opptak i dette programmet er en passende Honours Degree eller tilsvarende kvalifikasjon ELLER et passende utdannet diplom eller tilsvarende kvalifikasjon ELLER en profesjonell bachelorgrad på NQF nivå 8 (480 studiepoeng). I tillegg til dette må søkeren
(i) være 25 år eller eldre og
(ii) ha minst tre års arbeidserfaring

I tråd med de nasjonale imperativer utvide adgangen og i tråd med RBS misjon, kan maksimalt 10% av kohorten tas opp via alternative innleggelser ruten for RPL.

MBA består av tolv kursmoduler (elleve kjernemoduler og en valgfri modul) og en avsluttende forskning avhandling komponent. Programmet er strukturert på en fire måneders trimester basis. Studentene er nødvendig for å fullføre tre moduler hvert trimester. Den siste fasen av graden omfatter ferdigstillelse av en avhandling. Minst varigheten av MBA-programmet er tjue måneder.

Programmet består av følgende struktur:

År 1

Trimester 1

 • Strategisk og Change Management
 • Økonomisk styring
 • Strategisk markedsføring

Trimester 2

 • Global politisk økonomi
 • Ledelse og Human Capital Development
 • Styresett og bærekraft

Trimester 3

 • DRIFT og supply chain management
 • Informasjon og kunnskapsforvaltning
 • Regnskap og Finans

År 2

Trimester 4

 • entreprenørskap
 • Forskning og statistiske metoder

Og ett valgfag fra følgende moduler:

 • Islamic Bank og finans
 • Helsevesenet ledelse
 • Offentlig forvaltning

Trimester 5

 • Dissertation

Levere MBA-programmet

Regent Business School MBA-programmet er primært tilbys gjennom modus for fjernundervisning. Dette inkluderer en fleksibel blanding av workshops og foredrag, syndikert læring og selvstudium samt pågående faglig støtte og veiledning av vitenskapelig ansatte.

En dedikert student støtte divisjon tilbyr administrativ bistand og rådgivning til studenter i løpet av programmet. Programmet levering er følsom for de ulike behovene til studenter spesielt de som fortsetter å jobbe full tid mens studere via fjernundervisning.

Ved registrering får hver elev en omfattende studie pakke som inneholder læremateriell for hver av sine registrerte moduler, en detaljert akademisk kalender og andre relevante opplysninger om det faglige programmet. I tillegg til workshops, studentene har også tilgang til veileder support via telefon eller e-post. RBS nettstedet tilbyr en rekke nettbaserte tjenester og veiledning gjennom hele MBA-program.

MBA 'Støttet Avstand' Programme

Graden tilbys også gjennom økt leveringsplanen nevnt i RBS som "Støttet Avstand 'MBA. Dette alternativet er beregnet for studenter som foretrekker økt kontakt gjennom sine studier. MBA-studenter på Støttet Avstand MBA program delta på forelesninger, gjennomføre case study analyser, business simuleringer og gruppearbeid på en ukentlig basis.

Fordeler med den "Supported Avstand 'program

Delta på forelesninger sammen med den samme gruppen av studenter tilbyr:

 • Et nettverk av kolleger med varige forretnings- og sosiale kontakter
 • Dedikert studietid og samhandling med erfarne akademikere
 • Tilgang til ledende næringslivet ledere

MBA 'Støttet Avstand' Programmet tilbys i følgende lokaliteter: Durban, Johannesburg, East London, Namibia, Swaziland og Zambia.

Eksamens arenaer

Eksamen kan skrives på følgende lokaliteter: Durban, Johannesburg, East London, Polokwane, Nelspruit, Windhoek, Lusaka og Matsapha.

Eksamens arenaer fastsettes basert på student etterspørsel.

Curriculum

Innenfor rammen av RBS MBA filosofi, RBS MBA læreplanen tar sikte på å utvikle en elevs intellektuelle evner, executive-personlighet og ledelsesmessige ferdigheter gjennom en passende blanding av business og tverrfaglig utdanning. MBA læreplanen gir studentene en helhetlig forvaltning utdanning av globalt anerkjent beste praksis med fleksibiliteten i sin tilpasning til urfolk gründer og samfunnsmessig sammenheng.

Curriculum av programmet stiger fra generell ledelse utdanning til fordypning i ulike forretninger felt. Generelle lederegenskaper som muntlig og skriftlig kommunikasjon, beslutningstaking, ledelse og teamarbeid utviklet blant studentene på første nivå av programmet vil gi dem et solid grunnlag for mer avanserte studier ved elektiv nivå under påfølgende etapper.

Kjernemoduler undervist integrerer informasjon og teorier fra ulike disipliner, inkludert kommunikasjon, økonomi, regnskap, kvantitative metoder, markedsføring, økonomi, organisering og strategisk ledelse.

RBS MBA forbereder studentene til å tenke kritisk om forretningsmessige problemstillinger for å gjøre dem i stand til å utvikle strategisk nivå forståelse og demonstrere forståelse av komplekse teoretiske utlegninger i de store virksomheten disipliner.

MBA Dissertation

Den avsluttende element i MBA-programmet er å velge en problemstilling, bruke egnede forskningsmetoder i en organisatorisk sammenheng og deretter analysere og rapportering av resultatene i en avhandling på mellom 12 000-15 000 ord.

Forskningsprosjektet og sin avhandling tar sikte på å identifisere og utforske et betydelig problem med ledelse samtidig møte personlig karriere mål, faglige standarder og i mange tilfeller organisatoriske mål.

Avhandlingen er sannsynlig å fokusere på ett av følgende:

 • Identifisering og forskning av en virksomhet eller ledelse utstedelse av interesse eller verdi for studenter i sine karrierer.
 • En organisasjon-basert prosjekt, vanligvis med studentens arbeidsgiver.
 • Etterforskningen av et forretningskonsept, som kan føre til selvstendig næringsvirksomhet eller en bedrift oppstart

Ulike muligheter for organisasjonens baserte prosjekter kan oppstå ut av RBS spekter av nettverk og relasjoner med eksterne interessenter.

Dissertation Support

Når forskningen forslaget er levert og godkjent, er en forskning veileder allokert til studenten. Veilederen vil være spesialist i fagfeltet som studenten ønsker å undersøke, og vil bistå under avhandlingen skriveprosessen.

I tillegg vil forskningsavdelingen og bibliotek være tilgjengelig for hjelp med sourcing materiale som kreves for å skrive opp avhandlingen. Forsknings klinikker holdes også jevnlig for å hjelpe fremgang og hjelpe overvinne hindringer underveis til en vellykket gjennomføring. Slik grundig avhandling støtte gjør at studenten til å arbeide samvittighetsfullt, gi av hans / hennes beste og fullføre avhandling i den tildelte tiden.

Opptakskrav til programmet

Nivået av oppnåelse nødvendig for oppføring i dette programmet er:

 • en passende Honours Degree eller tilsvarende kvalifikasjoner ELLER;
 • en passende hovedfagsutdanning eller tilsvarende kvalifikasjoner ELLER;
 • en profesjonell bachelorgrad på NQF nivå 8 (480 studiepoeng)

I tillegg til dette må søkeren:

 • være 25 år eller eldre og;
 • ha minst tre års arbeidserfaring

I tråd med de nasjonale imperativer utvide adgangen og inline med RBS misjon, kan maksimalt 10% av kohorten tas opp via alternative innleggelser ruten for RPL.

Program undervist i:
Engelsk

Se 2 flere kurs fra Regent Business School »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
feb. 2020
Duration
20 måneder
Deltid
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Location
Søknadsfrist
Sluttdato