Les den offisielle beskrivelsen

Det tar mer enn tradisjonelle forretningspraksis å lede en suksessrik organisasjon, det tar verktøyene og evnen til å gjenkjenne og forstå de trendene som bidra til å forutsi fremtidige utfordringer og muligheter.

Lederskap i forkant av endring

Ta tak i din mulighet til å studere framtiden i sammenheng med organisatoriske beslutningsprosesser gjennom School of Global Leadership & Entrepreneurship's Master of Arts i Strategic Foresight. Designet for konsulenter og ledere av strategi, HR / opplæring, FoU og markedsføring, vår Leger Uten Grenser grad vil finjustere ditt lederskap evner og hjelpe deg å oppdage hvordan du skal plassere ditt lederskap i forkant av endringen.

Denne 33-semester-timers grad kan gjennomføres i 18 til 48 måneder og omfatter sentrale strategiske foresight elementer av futures teori, lederskap, kreativitet, visjon, sosial endring, kritisk tenkning, prognoser, scenario utvikling og strategisk planlegging.

I tillegg tilbyr Leger Uten Grenser den praktisk og fleksibel nettbasert kurs levering og autonome arbeidsformer som huser nesten alle tidsplan, slik at du kan fortsette heltid gjennom hele programmet. I de fleste tilfeller, er ingen på-campus bosted nødvendig.

Se 2 flere kurs fra Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
18 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato