Les den offisielle beskrivelsen

MA i organisasjons ledelse lærer viktige organisatoriske ledelse elementer som etikk, motivasjon, kreativitet, visjon, strategisk planlegging, samarbeid, gruppe utvikling, teknologi, kundeservice og organisasjonsutvikling. I School of Global Leadership & Entrepreneurship, erkjenner vi det økende behovet for ledelse fordypning i de ulike næringene for fremtiden fremme av organisasjoner. Derfor tilbyr vi mange ulike konsentrasjoner som elevene kan velge å fokusere sin lederutvikling.

Outstanding Leadership Curriculum

MA i organisasjons ledelse gir studentene en læreplanen av grundig leder-og organisasjonsutvikling emner kombinert med fokusert konsentrasjon i et av flere områder etterfulgt av en kulminerte prosjekt der studenter foreta målinger eller utføre en organisatorisk intervensjon som har alle de kursinnholdet av programmet.

Fleksibel Online Format

LMOL kurs er tilgjengelig 100% online. Når det gjelder høyere utdanning, dagens travle profesjonelle krever ikke bare høy kvalitet på opplæringen, men også fleksible kurs tidsplaner for å passe deres liv. Master of Arts i organisasjons ledelse var designet for å møte disse kravene ved hjelp av autonome læringsmetoder og kommunikasjonsteknologi. Programmets elektronisk format gir fleksibilitet og tilpasningsevne for å imøtekomme nesten alle plan, og krever ingen på-campus bosted. Selv om residensplikt ikke er nødvendig for MOL-programmet, tilbyr programmet studentene en mulighet til å delta på en valgfri to-dagers opphold.

Grad Krav


Mens alle elevene drive MA i organisasjons ledelse (MOL) må gjennomføre 33 studiepoeng, det er demonstrasjon av selvstendig vitenskapelig evne på masternivå, snarere enn bare akkumulering av poeng som kreves for å fullføre programmet. Programmet er strukturert som følger:

  • 21 studiepoeng av nødvendige kjerne coures
  • 9 studiepoeng timer med konsentrasjon valgfag
  • 3 studiepoeng med culimating erfaring

Heltidsstudenter kan fullføre Masters i organisasjons ledelse i så lite som 12 måneder. Regent University anser 9 studiepoeng for å være full tid. Deltidsstudenter kan fullføre programmet i ca 16-36 måneder. Den maksimale tiden som er lov til å fullføre M. A. i organisasjons ledelse er fem (5) år. Et studieår består av tre semestre: høst, vår og sommer. Hvert semester er ca 13 uker i lengden.

Valgfritt Residency

Selv om residensplikt ikke er nødvendig for MOL-programmet, tilbyr programmet studentene en mulighet til å delta på en valgfri to-dagers opphold.

Den valgfrie bosted arrangementet gir en utmerket mulighet til å bygge nettverk med andre studenter, lære mer om Regent University og selvfølgelig, møte personlig med lærere og ansatte i School of Global Leadership og entreprenørskap.

Bosted er utført ved stifterne Inn & Spa, som ligger beleilig til ved siden av universitetet, og tilbyr eksepsjonell innkvartering inkludert overnatting, møterom og trådløst internett på hele eiendommen.

MOL studenter kan delta på valgfrie mai residency en gang uten at det koster annet enn personlig transport. GLE vil dekke rom for torsdag og fredag ​​kveld og måltider fra torsdag kveld gjennom Lunsj lørdag. Studenter eller studenter som ønsker å delta ytterligere boligene vil ha en avgift på 600 dollar for å dekke rom, måltider, høyttaler avgifter.

Se 2 flere kurs fra Regent University School of Global Leadership & Entrepreneurship »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
sep. 2019
Duration
12 måneder
Deltid
Heltid studier
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
sep. 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

sep. 2019

Location
Søknadsfrist
Sluttdato