Master of Arts i organisatorisk ledelse (maom)

Ashford University Online

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Arts i organisatorisk ledelse (maom)

Ashford University Online

Utvikle faglig kompetanse i en verden av raske og globale endringer med en Master of Arts i organisasjon (MAOM). Din utdanning gir for utvikling av avanserte ferdigheter i å håndtere komplekse problemstillinger organisasjoner og individer står overfor i dagens marked.

Velg mellom to spor for å fullføre MAOM. Velg standard MAOM som er beregnet for studenter som ønsker et avansert program med vekt på den menneskelige siden av lederskap. Eller velge MAOM med Global-Urban Leadership konsentrasjon å forberede deg til å være en leder i internasjonalt og flerkulturelt ledelse.

Kursene er undervist av graduate-degreed fakultetet med virkelige verden opplever i de feltene de underviser. Du vil være i stand til å bygge en karriere eller en organisasjon fra den verdifulle kunnskapen du erverver gjennom MAOM programmet. Du vil studere organisatoriske endringer, markedsføring, beslutningstaking, strategisk tenkning, og innovasjon dyrke landskapet for å bygge en organisasjonskultur som omfavner kvalitet og mangfold.


Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
15,840 USD
Information
Deadline
Locations
USA - Clinton, Iowa
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Clinton, Iowa
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen