Master of Arts i maskinteknikk

Generelt

Programbeskrivelse

Gud være ære, ble Institutt etablert i september 2004/2005 Academic sesjon i College of Science and Technology ved Universitetet. Programmet skal gi gode kunnskaper i alle aspekter av Mechanical Engineering (samt gi) avansert kunnskap som ville (lette) spesialisering i de fire feltene i Mechanical Engineering: Thermo-Fluid, Machine Design, produksjon og metallurgi og material. Hovedsakelig på grunn av betydningen av informasjonsteknologi spesielt i de områdene av tegningen, data management og simulering, læreplanen har nylig blitt fullstendig gjennomgått og innholdet i programmet er økt.

Visjon

For å produsere en total utdannet kompetanse med de standarder og praksis for Mechanical Engineering i feltet og utover som passer ordentlig inn i de afrikanske Industrielle og industri.

Aktiviteter ved Institutt

Avdelingen har vært involvert i noen aktiviteter som seminarer presentasjon og levering videreutdanning seminarer.

FILOSOFI

Filosofien av Department of Mechanical Engineering er avledet fra det overordnede målet for Covenant University, som kan oppsummeres som "Bringing opp en ny generasjon av afrikanere som vil flytte kontinentet fremover på alle områder av bestrebelser" Filosofien til avdelingen er å gifte teori med praktisk effektivt og dermed produsere kandidater som vil ha fullmakt til å styrke svake eller så godt som ikke-eksisterende produksjon base av afrikanere og endre status for våre bransjer fra å være "innpakning" til `produksjon '.

Mål

For å oppnå filosofien av Institutt og i tråd med entreprenørskap og total mann konsept målene i konvensjonen universitetet, vil det bli lagt vekt på følgende mål:

  • For å lette god forståelse av et bredt spekter av tekniske prinsipper
  • For å lette kjøp av praktisk arbeidserfaring
  • Å innprente gründer, markedsføring og ledelse
  • Å engasjere seg mye i maskinteknikk forskning og utvikling.
  • For å trene og produsere menn og kvinner som vil være oppmerksom på de tekniske behovene til sine omgivelser og være veldig villig og ivrig etter å møte disse behovene.
  • For å trene og produsere menn og kvinner som er utstyrt med alle nødvendige verktøy (teoretiske, åndelige, fysiske og intellektuelle) for å designe og produsere maskiner og komponenter til fordel for miljøet og menneskeheten generelt.
  • For å få ut det beste i elevene gjennom tilstrekkelig eksponering til teori, aktuelle trender og toppmoderne laboratoriet og industrianlegg.

Formålsparagraf

Å lære moderne Mechanical Engineering ved hjelp trendy ressurser viz-a-viz mann makt, maskiner og informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). Hovedfokus er å utnytte alle tilgjengelige ressurser for å oppnå matsikkerhet gjennom design / utvikling av tropiske maskiner for bearbeiding og utvikling av teknologi rettet mot å øke energi.

Sist oppdatert mars 2020

Om skolen

Covenant University is a part of the Liberation Commission that God gave to the Presiding Bishop of the Living Faith Church Bishop David Oyedepo, (Ph.D.) some years ago. The appropriate forms of inten ... Les mer

Covenant University is a part of the Liberation Commission that God gave to the Presiding Bishop of the Living Faith Church Bishop David Oyedepo, (Ph.D.) some years ago. The appropriate forms of intent to establish a private university was submitted to the National Universities Commission (NUC) in March 2000 and by July 15th 2001, the verification team of the National Universities Commission came for the inspection of facilities and programmes. Minimér
Nigeria Online