Master of Arts i klinisk psykologi med vekt på ekteskap og familie terapi

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master of Arts i klinisk psykologi med vekt på ekteskap og familie terapi

Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology


Pepperdine Universitys online psykologi master program forbereder studentene for meningsfylt karriere i psykologi, menneskelige tjenester og relaterte felt gjennom en verdier-basert læreplan.

Psykologi @ Pepperdine er nettbasert psykologi masterprogram fra Pepperdine University. Utformet for studenter som ønsker å forbedre andres velvære gjennom forståelse av menneskelig atferd, lærer programmet psykologiske prinsipper ved hjelp av samme læreplan som på campus-programmet. Studentene får en streng, verdibasert utdanning som de lærer direkte fra Pepperdine fakultet som er aktive utøvere og eksperter på sine fagområder.

Pepperdine Universitys online MFT masterprogram forbereder studentene til å forfølge lisensavtale i California som LMFTs eller LPCCs som hjelper enkeltpersoner, par og familier trives.

Den elektroniske Master of Arts i klinisk psykologi med et fokus på ekteskap og familie terapi (MFT) programmet fra Pepperdine University utdanner studenter til å jobbe direkte med personer, par og familier som trenger terapeutiske tjenester. Studentene er forberedt på lisensavtale i California som lisensierte ekteskap og familie terapeuter (LMFT) eller lisensierte profesjonelle kliniske rådgivere (LPCC).

Pepperdine University tilbyr sin anerkjente ekteskap og familie terapi (MFT) master program online, slik at studenter over hele landet kan tjene en Pepperdine utdannet utdanning uten å delta på klasser på campus. Online Master of Arts i klinisk psykologi med vekt på ekteskap og familie terapi programmet tilbyr en streng, verdier-basert utdanning som forbereder studentene til å jobbe direkte med enkeltpersoner, par og familier i nød. Studentene er forberedt på å forfølge lisensavtale i California som lisensierte ekteskap og familie terapeuter (LMFT) eller lisensierte profesjonelle kliniske rådgivere (LPCC).

For å oppnå sin grad, deltar studentene ukentlige online-klasser undervist av Pepperdine-fakultetet, gjennomfører intensivt online-kursarbeid tilgjengelig gjennom en online campus, og gir veiledet veiledning til klienter under fire kliniske rotasjoner på godkjente nettsteder i nærheten av samfunnet. Pensumet tilbyr et klinisk og praksisbasert studium som fokuserer på nåværende anvendte metoder for psykoterapi og effekten av sosioøkonomiske stressorer på kunders trivsel.

En bachelorgrad fra en regionalt godkjent institusjon kreves for opptak til det elektroniske MFT-programmet. Søkere som ikke har bakgrunn i rådgivning, psykologi eller et relatert felt, vil fullføre opptil 6 enheter grunnkurs før de fullfører 62 studiepoeng. Programmet tilbys deltid og kan fullføres i 11 økter.

Den Pepperdine University Graduate School of Education og psykologi fortsetter sin arv av streng, verdier-basert utdannet utdanning med sin online Master of Arts i klinisk psykologi med vekt på ekteskap og familie terapi (MFT) programmet. MFT-programmet på nettet gjør det mulig for studenter å tjene en Pepperdine-mastergrad fra hvor som helst i USA, og forberede dem til å bli lisensierte terapeuter i California som tjener enkeltpersoner, familier og lokalsamfunn i en rekke profesjonelle omgivelser.

Inntakskrav

Opptakskravene til MFT-mastergradsprogrammet er de samme som for Pepperdines campusutdannede psykologiprogram. Alle søkere må ha en lavere grad fra en regionalt godkjent institusjon. Studenter som ikke har bakgrunn i psykologi eller et beslektet studieområde, tar opptil 6 enheter av grunnkursarbeid på nettet før de starter opplæringsnivåkurs. GRE-poeng er ikke påkrevd for opptak til online masterstudiet.

Curriculum

Læreplanen tilbyr et klinisk og praksisbasert studium som fokuserer på nåværende anvendte psykoterapeutiske metoder. Klasser undersøker hvordan stress, spesielt sosioøkonomiske stressorer som fattigdom, kan påvirke helse og velvære for familier, par og enkeltpersoner.

MFT-programmet på et øyeblikk:

 • 62-68 enheter.
 • 11-12 økter.
 • Fire kliniske rotasjoner.

Her er et utvalg av emnene dekket på masternivå kurs:

 • Psykisk diagnose, behandling og vurdering.
 • Teori og etikk.
 • Forsknings- og evalueringsmetoder.
 • Multikulturell rådgivning.
 • Menneskelig psykofarmakologi.
 • Seksualitet og intimitet.
 • Behandling av stoffmisbruk.

Online Learning

Som en del av den elektroniske læringsopplevelsen, skal studentene:

 • Delta i live online klasser . Studentene logger seg inn i et virtuelt klasserom hvor de deltar på seminarstilstendigheter med pepperdinske professorer og ca. 14 andre studenter.
 • Komplett intensivt kursarbeid . Ved hjelp av en virtuell campus ser studentene videoforelesninger og analyserer case-studier. Alt kursarbeid er tilgjengelig overalt med en Internett-tilkobling.
 • Bygg meningsfylte relasjoner . Den virtuelle campus har mange sosiale nettverk verktøy slik at elevene kan bli kjent med sine klassekamerater og møte med professorer i løpet av en-til-en kontortid.
 • Motta pågående studentstøtte . Admisjon offiserer, tekniske spesialister, feltplasseringsspesialister og andre støtteteam er tilgjengelige for å hjelpe elevene til å lykkes.

Kliniske rotasjoner

Studenter i det elektroniske MFT-programmet fullfører fire kliniske rotasjoner ved Pepperdine-godkjente kliniske fasiliteter som ligger så nær studentens samfunn som mulig. Studentene forbereder sine kliniske rotasjoner ved å ta kurset PSY 661 Preparing for Practicum, hvor de diskuterer kliniske tilfeller og mottar personlig innlevering fra praktiklærer og deres klassekamerater.

Lisens

Online MFT-programmet forbereder studentene til å forfølge lisens som lisensiert ekteskap og familie terapeuter (LMFT) eller lisensierte profesjonelle kliniske rådgivere (LPCC) i California.

 • Programmet forbereder studentene til å forfølge lisens som lisensiert ekteskap og familie terapeuter (LMFT) og lisensierte profesjonelle kliniske rådgivere (LPCC) i California.
 • Den strenge, verdibaserte nettbaserte læreplanen forbereder studentene til å jobbe direkte med enkeltpersoner, par og familier i nød.
 • Alle klasser blir undervist direkte av Pepperdine fakultet som er aktive utøvere og ledere i feltet.
 • Studenter kan tjene en mastergrad fra Pepperdine University på deltid fra hvor som helst i USA.
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Deltid
Price
Pris
Contact school
Information
Deadline
Contact school
Locations
USA - Los Angeles, California
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school
Dates
Sept. 2019
USA - Los Angeles, California
Søknadsfrist Contact school
Studieslutt Contact school