Master i utdanning

University of Glasgow - Online Study

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master i utdanning

University of Glasgow - Online Study

Dette programmet gir deg muligheten til å studere på høyere nivå på en fleksibel høy kvalitet online fjernundervisning basis. Bygger på dine faglige og personlige interesser og erfaringer, vil programmet utdype og utvide din kunnskap og forståelse av utdanning. Delta i analyse, kritikk og diskusjon av cutting-edge forskning, gjeldende praksis og relevante retningslinjer, vil du studere i et online læringsfellesskap.

Hvorfor dette programmet

 • Fullt online avstand programmet perfekt for mainstream utdanning fagfolk som arbeider i skoler eller videre og høyere utdanning, for de som arbeider med voksne, i ungdomsarbeid eller samfunnsutvikling, og de som ønsker å gå inn i verden av utdanning.
 • Høy kvalitet, støttes fullt ut online fjernundervisning tilbyr fleksibel deltids læring. Programmet benytter et virtuelt læringsmiljø som omfatter wikier, blogger, RSS-feeds og sanntids interaktive verktøy.
 • Valget av generelle eller spesialiserte baner skreddersydd for å passe individuelle student behov.
 • Du vil være medlem av en engasjert, aktiv internasjonal læringsfellesskap som bygger fra din egen kontekst, tegning på dine spesielle faglige og personlige erfaringer å bygge læring som er relevant og intellektuelt utfordrende.
 • Du vil lære gjennom og med internasjonale læreplaner, pedagogikk og læring samfunnet.
 • Du kan være en erfaren pedagogisk utøveren søker en praktisk program for å utvikle din praksis eller noen som ønsker nå å gå inn i spennende og mangfoldig felt av utdanning.
 • Du vil arbeide i kohorter over specialisms, utdanningssektorer og geografiske steder for å lære av og med hverandre. Disse kohorter vil bruke nettet og i sanntid diskusjon og utveksling av informasjon rundt milepæl aktiviteter for å både gi stillaset, men fleksibel støtte.

Oppbygging

Du vil ta fire kjerner og to valgfrie kurs i år 1 og 2. Du vil også fullføre en avhandling i år tre som gjenspeiler dine forskningsinteresser.

I tillegg til den generelle studium har du mulighet til å studere på en av fem spesialiserte navngitt trasé.

 • Voksenopplæring
 • Barn litteratur & Literacies
 • Pensum, Assessment & Pedagogikk (med forbehold om godkjenning)
 • Pedagogisk ledelse
 • Inkluderende og spesialpedagogikk
 • Religiøs utdanning (med forbehold om godkjenning)
 • TESOL (med forbehold om godkjenning)
 • Ungdoms Studies.

Dersom foretaket generelt studium, har du en mulighet til å velge fra spesialistvalgfrie kurs tilgjengelig i ditt studieår. Dersom foretaket en spesialist sti, må du ta kurs som er beskrevet nedenfor.

sentrale kurs

 • Moderne pedagogisk tenkning
 • Politikk og praksis.
 • Prinsipper og praksis for forskning
 • Forskning søknad.

studere på nettet

Læring og undervisning på dette programmet vil bli støttet av avstand elæring, levert via Moodle, universitetets valgt Virtual Learning Environment (VLE). Programmets tilnærming til læring og undervisning understreker bygging og vedlikehold av et nettbasert læringsfellesskap som er både utfordrende og støttende. Utstrakt bruk er laget av elektroniske ressurser, inkludert e-bøker, elektroniske tidsskrifter online, podcaster og videoklipp. Du vil bli tilbudt både fleksibilitet og støttende stillas via en rekke formative læringsaktiviteter strukturert rundt milepæl mål for hvert kurs.

Lærings støtte tar form av gruppen og individuelle kommunikasjoner tilrettelagt av VLE og supplert ved riktig bruk av e-post, telefon og på Internett som passende. Synkron kommunikasjon, webinarer og Skype, vil bli benyttet etter behov (betraktning i tidssoner og relative båndbredde problemer) for ytterligere interaksjon.

Du vil alle bli registrert på programmets Common Room, som inneholder råd om bruk av Moodle, Academic Literacy og University og eksterne støttelæringsressurser. Tre uker før du starter på første kurset, vil du delta i en orientering program utviklet for å sikre at du føler kompetent og trygg bruk av Moodle læringsmiljøet, og du vil også møte de ansatte som vil lære deg og dine medstudenter på nettet.

The University of Glasgow har allerede en rekke svært vellykkede, positivt evaluert avstand online programmer, inkludert en internasjonal doktorgrad i utdanning (EDD), og så vil du bli undervist og støttes av et team av erfarne online fjernundervisning utøvere.

Karrieremuligheter

Karrieremuligheter kan omfatte arbeid i og på tvers av ulike pedagogiske sektorer, inkludert vanlig undervisning, voksenopplæring, uformell og samfunnet utdanning og utvikling, pedagogisk ledelse, ungdomsarbeid, og i pedagogisk publisering og politikk. Du vil også være kvalifisert til å fortsette å studere til en doktorgrad eller EDD.

Inntakskrav

Generelt MSc og alle spesialiserte baner unntatt Educational Leadership: 2,1 Honours grad eller eller ikke-UK tilsvarende (for eksempel en GPA på 3.0 eller høyere) i alle fag.

Educational Leadership: 2,1 Honours grad eller ikke-britiske tilsvarende (for eksempel en GPA på 3,0 eller høyere i utdanning eller beslektet emne emne, pluss minst tre års erfaring i en lederrolle. Dette innlegget Kravet gjelder også for studenter på den generelle MSc som kanskje ønsker å ta kurs i denne veien som alternativer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2019
Duration
Varighet
30 måneder
Deltid
Price
Pris
10,500 GBP
Information
Deadline