På Middlesex tar vi en praktisk og moderne tilnærming til Novel Writing som sikrer at du er i stand til å finpusse dine ferdigheter og utvikle din bok samtidig identifisere hull i markedet og hvordan å nærme agenter og utgivere. Tegning på ekspertisen til et bredt spekter av publiserte forfattere med lang undervisningserfaring, vil du ikke bare utvikle arbeidet til en publiserbare standard men erverve verdifulle kommunikasjonsferdigheter som vil gagne en rekke yrker.

Leveres elektronisk via vår Virtual Learning Environment, oppfordrer vår unike kurset du til å samhandle, spørsmål, dele og delta sammen med andre på kurset, slik at du aldri føler deg som om du studerer i isolasjon. Enten du jobber full tid, ute av stand til å delta på vår London campus regelmessig, eller basert i utlandet, vil dette utfordrende og spennende MA gjøre deg i stand til å ta fatt på romanen i din egen tid, med kyndig veiledning, verdensklasse ressurser og verdifulle bransje linker til hjelpe deg å bli publisert.

Kurs høydepunkter: - Undervisningspersonell som er alle publiserte forfattere med bransjeerfaring, ledet av Dr David Rain - Forfattere av ni romaner (åtte publisert som Tom Arden) og Josie Barnard - BBC radio journalist, forfatter av to romaner og langvarige Kreativ skriving veileder på Faber Academy, Goldsmiths og Middlesex University.

  • Internasjonale industriforbindelser, inkludert engasjement med Nord-London Literary Festival, og gir verdifull skriving innsikt og publisering råd fra noen av Storbritannias ledende forfattere og litterære figurer.

  • State-of-the-art fjernundervisnings verktøy og 24-timers web support gjennom vårt innovative online plattform, Mylearning, for å sikre at du alltid har den hjelpen du trenger uansett hvor du er.

  • Online-støtte for hver modul med detaljert veiledning og instruksjoner rundt nødvendige oppgaver, online diskusjonsgrupper for innlegging spørringer, gruppediskusjons muligheter og lyd foredrag og lysbilder, slik at du aldri trenger å gå glipp av et verksted.
Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Middlesex University London »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
aug. 2019
aug. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- Internasjonal: £ 4200
Deadline