Master i ernæring og kulinariske kunster
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Zurich, Sveits
Språk
Engelsk
Studieformat
Fjernundervisning
Varighet
16 - 20 måneder
Tempo
Fulltid, Deltid
Studieavgift
EUR 3 960 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
3 toppuniversiteter = en europeisk Alle studenter skal ha i tillegg til ABMS Diploma et felles vitnemål med University of Dąbrowa Górnicza (WSB) og Taras Shevchenko National University. 3 Mest europeiske universiteter = Best Virtual / Avstand Program = 1 Top European Diploma SVEITS + EU + topp rangert 500
Advance din kompetanse på ABMS
Koble med elever og ledere akkurat som deg i vår online masterprogram. Du vil gå så langt som tankene dine vil ta deg som en masterstudent ved ABMS.
For Professionals
The Master of Nutrition og Culinary Arts (Food Service Management, MBA) betegner neste nivå av prestasjon i noen akademisk disiplin.
På slutten av Master (MBA) i ernæring og Culinary Arts (Food Service Management) Studiet kandidatene vil kombinere teori med sitt arbeid experiance og vise en god kunnskap om ernæring og Culinary Arts (Mat Service Management). Studentene er utstyrt med nyttige helse konsulent verktøy for å komme inn på arbeidsmarkedet og mer bidra effektivt til organisasjoner innenfor dette feltet.
Master i ernæring og Culinary Arts er et studium for studenter som ønsker å styrke sine ferdigheter i helse og mat med hovedfokus på de ledelsesmessige elementer. Studiet vil bestå av en 12-måneders studie periode der studentene vil bli undervist gjennom forelesninger.
I vår masterstudier, vil du:
- Utvikle og øve innovative forskningsmetoder.
- Tjen den høyeste kvaliteten på utdanningen.
- Oppnå kompetanse til å publisere i fagfellevurderte tidsskrifter.
- Bli en vellykket forsker og profesjonell.
MBA: 1 år + avhandling
Vi har 4 inntak per år: januar, april, juli og oktober
Hoved vil ta lederskap til neste nivå. I vår masterstudier, vil du:
- Studere og anvende innovative forskningsmetoder.
- Kombiner anvendt forskning og yrkesutøvelse.
- Forbered deg på å gjøre et inntrykk i politikk og praksis.
- Lære strategier for å legge til rette for mer effektive, tilpasningsdyktige organisasjoner og skape positiv endring.
- Bli en mer innovativ leder i feltet.
Studie Språk: dette studiet undervises på engelsk.
Moduler:
- Ernæring og Culinary Arts Management (Food Service Management)
- Studieferdigheter for høyere utdanning
- Forskningsmetode
- Informasjon og kunnskapsforvaltning
- International Marketing Strategy
- Styring, kontroll og ansvarlighet for Financial Resources
- Managing People i Organisasjoner
- Strategisk ledelse
- Strategiske Operations Management
Opptakskrav:
Varighet: ett år + avhandling (vanligvis 4-8 måneder)
Diplom: MBA i ernæring og Culinary Arts
Alder: Minimum alder 21 år
Tidligere studie: Bachelor eller tilsvarende
Engelsk nivå: IELTS 6.0 eller tilsvarende (kun for studenter fra ikke-engelsktalende land eller studenter som ikke studerer ved engelsktalende skole) hvis du ikke har engelsk sertifikat du kan gjøre vår egen engelsk test for gratis.
Studie Metode: Online
Fee: 14900 Euro
Merk: Studieavgiften inkluderer ikke søknad og reservasjonsgebyr (for å garantere deg en studieplass) på 240 Euro (engangs betaling og ikke-refunderbart).
European Credit Transfer and Accumulation System: dette programmet tilsvarer 90 studiepoeng
European Qualifications Framework: dette programmet tilsvarer EQF nivå 7