Master i Business Administration (MBA) - Online

Næringslivet blir stadig mer global, med økende etterspørsel etter erfarne profesjonelle med de ferdighetene som trengs for å bli morgendagens ledere. Er du en travel profesjonelle som ønsker å få kunnskap til å være at leder? Hvorfor ikke ta med unik eksponering og visjon til et globalt nettverk av profesjonelle ved å melde deg inn i "on-line" Master i Business Administration (MBA) program med UBIS- University of Business and International Studies? Ta av til en vellykket karriere- fremtiden for virksomheten starter i dag!

MBA Program utfall:

Den UBIS MBA-programmet gir studentene en mulighet til å ha en anvendt virksomhet utdanning i et dynamisk, flerkulturelt læringsmiljø. Programmet ikke bare forbedrer beslutningstaking evner av studenter ved å tilby en funksjonell virksomhet fundament, er det også forbedrer sine analytiske, kommunikasjon og teknologiske ferdigheter. En MBA fra UBIS gir deg de nødvendige ferdigheter til å ta på midten til senior nivå ledelse og lederstillinger i næringslivet. Våre kandidater vil ha tillit til å forfølge karrierer i stillinger av myndighet i privat sektor, i offentlig forvaltning, internasjonale organisasjoner eller frivillige organisasjoner.

Program struktur:

For å motta en Master of Business Administration (MBA), må studentene tjene 48 semester studiepoeng som tilsvarer 16 kurs, inkludert en avhandling, over 15 måneder for fulltidsstudier. Studier har Foreløpige kurs (

30 studiepoeng), pluss Graduate kurs (48 studiepoeng).

Profilen til noen av våre Professor:

Tidligere DG på Pommery, LVMH Sveits; Tidligere visepresident - Midtøsten og Afrika på PepsiCola International; Grunnlegger og administrerende partner i O plc; Tidligere leder for WWF News Service / kommunikasjonssjef, WWF International.

Dokumenter Trengs for å Apply (KLIKK HER):

1) Fyll et program (inkluderer støttedokumenter under)

2) Send inn offisielt sertifisert videregående skole avskrift og universitet transkripsjon (endelig karakterutskrift og kurs) og en kopi av den offisielle high school diplom og universitet diplom. Dette inkluderer offisielle transkripsjoner for alle videregående skoler og universiteter deltok.

3) CV / CV

4) Kopi av gyldig pass

5) TOEFL eller andre offisielle engelske plassering eksamensresultater (Hvis din tidligere skolegang ikke har vært på engelsk eller ikke-engelsktalende). Har alle resultatene sendes til vårt kontor direkte fra testing byrå.

6) betale et ikke-refunderbart CHF100 søknad behandlingsgebyr

Merk: Kopi av søknad og støttedokumenter kan sendes på e-post til: admissions@ubis-geneva.ch, etterfulgt av originalene i posten.

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurs fra University of Business and International Studies Geneva (UBIS) »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
feb. 2020
Duration
15 - 24 måneder
Deltid
Heltid studier
Pris
1,550 CHF
- 1740 CHF per kurs
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
feb. 2020
Sluttdato
Søknadsfrist

feb. 2020

Location
Søknadsfrist
Sluttdato