Master i beredskap

Millersville University

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Master i beredskap

Millersville University

Master of Science in Emergency Management

&nbsp

Master of Science i Emergency Management grad, som tilbys helt på nett, ble utviklet som svar på et landsdekkende behov identifisert av Federal Emergency Management Agency (FEMA) for veltrente individer å planlegge og koordinere Emergency Management innsats. Nyutdannede er forberedt på å tjenestegjøre i en rekke stillinger i beredskap feltet og å oppnå sertifisert krise leder status.

&nbsp

Kursene er undervist av Millersville Universitetet fakultet, beredskap eksperter, og i katastrofeområder studier forskere gjennom tverrfaglig senter for Disaster forskning og utdanning. Programmet av kurs og valgfag er utformet for å forbedre elevenes ferdigheter i ledende arbeid i planlegging, tiltak og respons til katastrofale hendelser.

&nbsp

Selv om en rekke studenter i programmet er ansatt i beredskap lederstillinger, mange av våre studenter har begrenset erfaring i krisehåndtering. Programmet er utformet slik at det ikke bare fordeler de som i dag arbeider i beredskap, men også de som ønsker å inngå Emergency Management karrierer.

&nbsp

Den kulminerte krav i programmet er en practicum kurs, der studentene vil bruke det de har lært å forbedre eksisterende beredskap politikk, planer og praksis i en beredskapsorganisasjon. Bruke sine ferdigheter til å oppgradere organisasjonens prosedyrer for å gjenspeile beste praksis og forskning, kan studenten 's praksis foregå på en nåværende jobb nettsted, frivillig stilling, eller på et felt sted ikke bestemt.

&nbsp

Den 30-kreditt program er utformet slik at den kan gjennomføres i to kalenderår.Programmet er også fleksibelt for de som trenger ekstra tid for å fylle kravene. De nettbaserte kurs vil omfatte lærere og student interaksjon, diskusjoner, gruppearbeid og individuelle prosjekter. Læreplanen følger viktige områder identifisert av FEMA 's Higher Education Project.

&nbsp

&nbsp

Søknad

&nbsp

For å søke om opptak, må du sende til Office of Graduate Studies:

 • Utfylt graduate program og påmeldingsavgiften på $ 40 (som betales på nettet til College of Graduate og Professional Studies).
  • Den elektroniske søknaden inneholder et dokument laste opp funksjon for innlevering av de nødvendige mål uttalelse, en valgfri elektronisk brev av anbefalingen anmodning system, og sikkert program gebyr betaling behandling.
  • Last opp din CV og profesjonelle mål uttalelse. Din uttalelse bør omfatte opplevelser som har påvirket din beslutning om å forfølge diplomstudium og en egenvurdering av potensialet ditt for avanserte studier og service i ditt valgte område.
 • En offisiell karakterutskrift fra alle institusjoner for høyere utdanning deltok; verifikasjon av ferdigstillelse av en Baccalaureate grad fra et akkreditert institusjon.
 • Hvis lavere grade point gjennomsnitt (GPA) var under 2.75, en offisiell Resultat fra enten GRE eller GMAT-test som ble tatt innen fem år fra den dato søknaden. Hvis lavere GPA var 2,75 eller høyere, er testen ikke nødvendig.
 • Tre profesjonelle anbefalingsbrev fra ikke-slektninger (online, i søknaden systemet).
Internasjonale studenter: Kontakt universitetet for informasjon om søknadsprosessen.
Frister

Det MSEM programmet opererer på rullerende opptak basis, noe som betyr at du kan søke når som helst og begynne i det neste kommende semester (høsten eller våren).

&nbsp

For Fall opptak, anbefales det at du leverer søknaden materialer innen utgangen av april. For Spring opptak, anbefales det at du leverer søknaden materialer innen utgangen av oktober. Husk å søke tidlig hvis du planlegger å gå gjennom Financial Aid Office.

&nbsp

Du kan også begynne å studere til enhver tid som et ikke-graders graduate student. Maksimalt ni (9) studiepoeng kan være tjent på ikke-graders status, og kan overføres og brukes som kreditt mot MSEM grad. Ikke-graders søkere skal fylle en on-line søknad.

&nbsp

&nbsp

Studieavgiften priser

&nbsp

Fall 2011 / Vår 2012 Graduate Cost per semester

Totalkostnad per kreditt

 • $ 531.50 - PA Resident Undervisning, General avgift og teknologi avgift

 • $ 749.50 - Non-Resident undervisning. Generell avgift og teknologi avgift

&nbsp

Fordeling av kostnader:

&nbsp

Undervisningen

 • $ 416.00 - Pa Resident per kreditt

 • $ 624.00 - Non-Resident per kreditt

&nbsp

&nbsp

Generelt Fee (påkrevd avgift) *

&nbsp

 • $ 95.50 per kreditt

 • $ 1,144.75 - (12 eller flere studiepoeng)

&nbsp

&nbsp

Undervisningen Technology Fee (påkrevd avgift) *

&nbsp

 • $ 20 per kreditt PA Resident

 • $ 30 per kreditt Non-Resident


* Den generelle Fee er en obligatorisk avgift som brukes til å støtte en rekke pågående student tjenester og aktiviteter som student regjering, studentorganisasjoner, helsetjenester og velvære programmer, Student Center gjeld service, utvidelse, kapital utskifting og vedlikehold. Gebyret belastes for alle studenter (heltid og deltid, bolig og pendling / off-campus) i løpet av alle universitetets økter (inkludert første sommer sesjon, andre sommer sesjon, tredje sommer sesjon, og vinter session) og på alle kurs steder (inkludert Universitetssenteret på Harrisburg og andre off-campus-områder).

&nbsp

* Den Technology Fee er en obligatorisk avgift samles for å støtte instruksjonssøster teknologi.

&nbsp

Alle avgifter kan endres.

&nbsp

&nbsp

Financial Aid

&nbsp

The Mission of Office of Financial Aid er å samarbeide med Universitetet kontorer for å hjelpe alle elever, uavhengig av deres økonomiske ressurser, i å få økonomisk bistand som er nødvendig for å delta Millersville University, og samtidig opprettholde handlingsregelen og regulatoriske integritet sine finansielle bistandsprogrammer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
Price
Pris
564 USD
per kreditt (PA innbyggere); stipend
Information
Deadline
Locations
USA - Millersville, Pennsylvania
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2018
USA - Millersville, Pennsylvania
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen