Read the Official Description

Master of Business Administration / Technology Management programmet er utformet for å forbedre ledelsen ferdigheter elevene trenger å fungere effektivt i en teknologi organisasjon. Studentene skal skape og forsvare sine løsninger på teknologibaserte krisehåndteringsproblemer, lønnsomme vekstmuligheter og forandre lederskap. Gjennom hele programmet får studentene erfaring med å destillere en situasjon til et veldefinert problem; bruke verktøy og konsepter for å analysere en rekke alternative løsninger; og velge og forsvare deres anbefalte handlingsplan.

Master of Business Administration programmet ved University of Phoenix benytter problembasert læring der elevene forfiner sine problemløsende ferdigheter sammen med deres kommunikasjon, kreativitet, informasjon utnyttelse og kritiske tenkning ferdigheter. De vurderes på grunnlag av deres bruk av problemløsingsprosessen (som benytter en generell rubrik), samt deres kommunikasjon og kritiske tenkning ferdigheter under presentasjonen.

I MBA / TM- spesialiseringen skal studentene skape komplekse problemløsende scenarier for virksomheten som bygger på ferdigheter og kompetanse som styrkes under programmet. Studentene vil få erfaring med å destillere en situasjon til et veldefinert forretningsproblem for å utnytte teknologibaserte muligheter for en organisasjon av deres valg. De vil søke forretningsmidler og konsepter for å analysere en rekke alternative løsninger, og vil motta tilbakemelding om valgene de gjør. De vil forsvare sine løsninger og anbefale et handlingsforløp og resultatbasert evalueringsstatistikk for forretningsproblemet.

Læringsteam vil anvende prinsippene for benchmarking gjennom hele programmet for å undersøke de mest kreative løsninger på et teknologiproblem. Dette vil berike alternativene som elever vurderer i vurderingen av mulige løsninger på problemene.

MBA / TM består av 45 studiepoeng og inkluderer tre ferdigheter kurs (MBA / 501, MBA / 502, MBA / 503) som kan være fornøyd med grunnutdanning kurs. Studentene kan også fravike ytterligere ni studiepoeng ved hjelp av oppgradere kurs og kan kvalifisere for et 27-timers opphold.

Program taught in:
Engelsk

See 9 more programs offered by University of Phoenix Online »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 år
Deltid
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato