Hvorfor?

Online Fashion Management kurset tar sikte på å gjøre det mulig for studenten å ta en bred titt på de viktigste områdene som involverer å drive et mote selskap, med spesiell veiledning om kreativ økonomi og småbedriftsmodeller.

For hvem?

Profesjonelle utdannet i mote, design eller markedsføring, innbyggere eller ikke i byen Rio de Janeiro, som søker spesialisering eller oppdatering ledelse i motefeltet.

Hvordan er det

Emnet er delt inn i 03 moduler. Modul 01 gjøres eksternt, med teoretisk innhold. Modulen 02 er presentasjon og intensiv med 96 timers klasser ved hovedkontoret til IED Rio. Modulen 03 er online igjen, med komplementær innhold og utarbeidelse av sluttprosjektet.

Mote i den moderne verden

I de senere år har fenomenet Fast Fashion provosert sterke endringer i produksjonsprosessene i den globale moteindustrien. Samtidig oppnådde Slow Fashion styrke ved å søke mer bevisst og eksklusivt forbruk. I tillegg øker antall autoriserte og uavhengige stylister, nye former for kundekommunikasjon, nye produktive teknologier og nye, nå digitale salgskanaler nye paradigmer for dagens mote. Dermed oppstår innovative forretningsmuligheter i denne nye tiden. Evnen til å observere og forstå dette miljøet, med lederutseende, åpner vinduer for entreprenørskap.

Hvorfor ta IED Rio online motekurs?

For det første har kurset til formål å utvikle studentenes styring av ledelsesevner. Både i organisasjonen av en forretningsmodell, og i forståelsen av de ulike områdene i et selskap. I tillegg gir muligheten til å innovere og kommunisere med markedet og administrere mennesker eller lag. Endelig har kurset til formål å utvide kunnskap som bestemmer betingelsene for denne profesjonelle, lederen, i å forstå og jobbe med den dynamiske og skiftende konteksten til motefirmaer og den kreative økonomien, i dagens tider.

Ideell for alle som leter etter spesialisering på mote, men gir ikke tid til en sesong borte fra hjemmet. Enten som følge av uforenlighet med det daglige arbeidet eller den høye kostnaden ved vedlikehold for å delta på en profesjonell mester personlig i en annen by.

Lære i praksis

Master of Fashion Management Online er delt inn i tre moduler, hvorav den andre foregår personlig ved IED Rio-hovedkvarteret. I løpet av denne perioden vil prosjektet utføres i samarbeid med FYI: et motemerke som gjennomgår omstrukturering i markedet. Denne omstruktureringen vil bli gjennomført til klassen, gjennom en orientering, som vil bli prosjektet av modulen som skal arbeides. Resultatene blir levert til merkevaren som kan velge å velge det beste prosjektet, for å være en del av omstruktureringen. Dette prosjektet skal danne grunnlag for studentene å forberede sine endelige prosjekter som vil bestå av utvikling av en forretningsplan.

Og for å hjelpe deg med å oppnå dine profesjonelle mål, har studenten fortsatt mentorskapsaktiviteter, og har muligheten til å møte markedet utenfor Brasil, gjennom 40 timer internasjonalt modul på IED Italia eller IED Spania arenaer.

Om oss

Modul 01 | Grunnlag og oppdatering

  • Historisk, sosio-miljømessig, antropologisk og økonomisk tilnærming.

Modul 02 | Entreprenørskap og ledelse

  • nye forretningsmodeller og ledelse i kreativ økonomi.

Modul 03 | Endelig prosjekt

  • Forslag om innovasjon i forretningsmodell for motemarkedet.

Registrering og registrering

For å starte søknadsprosessen, fyll ut dette skjemaet med all ønsket informasjon og last opp CVen din. Læreplanen vil bli gjennomgått av våre ansatte, og da vil vi kontakte instruksjonene for å markere intervjuet (når det er nødvendig), og for å få tilmeldingen.

Betalingsvilkår

  • Avbetaling i opptil 24x via Intersector
  • Kontantrabatt
  • ** Spesielle forhold for alumni og forretningspartnere

For mer informasjon, fyll ut skjemaet nedenfor og vårt team vil kontakte deg.

* Kurset kan bli utsatt eller kansellert dersom det ikke når det minste antall studenter.

Program undervist i:
Portugisisk
Portuguese (Brazil)
Sist oppdatert June 13, 2019
Dette kurset er Campusbasert
Startdato
aug. 19, 2019
Duration
8 måneder
Heltid studier
Pris
2,000 BRL
Investering 8 x R $ 2,000.00
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
aug. 19, 2019
Sluttdato
Søknadsfrist

aug. 19, 2019