Ma utdanning (fleksibelt)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ma utdanning (fleksibelt)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

MA Utdanning (Flexible)

MA Education er et unikt modulært og fleksibelt program utviklet for å gjenspeile behovene til enkeltpersoner eller organisatoriske kohorter.

Mens hver modul har sin egen spesielle fokus, er alle opptatt av å undersøke moderne utdanningsspørsmål i lys av historiske, politiske og sosiale sammenhenger, passende litteratur og delte erfaringer selvfølgelig medlemmer.

Det overordnede formålet med masterprogrammet er å utdype og avgrense evne til kritisk refleksjon over praksis så vel som på de mentale modellene som informerer arbeidet ditt. Systematisk utøveren henvendelse er derfor et organiserende prinsipp som underbygger alle modulene på programmet, og du vil bli oppfordret til å identifisere problemer som er viktige for din profesjonelle praksis.

Et kjennetegn på MA Utdanning er sin forpliktelse til egenkapital og mangfold, og fleksibiliteten til å møte behovene til enkeltpersoner og organisasjoner. Fleksibilitet er tydelig i form av å tilby studentene en rekke:

 • modulalternativer for å skape et personlig og profesjonelt meningsfylt kvalifisering
 • måter levering å ta hensyn til individuelle behov og faglige sammenhenger
 • utganger vei til en full masterstudium

Kursdetaljer

Den lærte element i MA Education (Flexible) kan gjennomføres på deltid over ca to år, med ytterligere åtte måneder for avhandlingen scenen. For å hjelpe deg med å planlegge din tid og få mest ut av studiene, kan du velge å starte MA Education (Flexible) i enten september eller februar.

MA består av fire 30-kreditt moduler (eller tilsvarende) og en 60-kreditt avhandling. Det er også Postgraduate Certificate og hovedfagsutdanning utganger.

Du vil bli bedt om å begå 10-15 timer per uke, hele året. Du må samarbeide, for eksempel ved å bidra til diskusjoner innenfor en bestemt tidsramme. Se vårt utvalg timeplan.

Online kursmateriell og støtte

Vår online materialer gir en interaktiv læringsopplevelse, og tillater deg å ta beslutninger om hvilke aspekter av en modul for å jobbe på når, i hvilken takt, og i hvilken rekkefølge. Du vil bli oppfordret til å samhandle med andre kursdeltakere, og modulen enheter vil innebære gruppeaktiviteter som for eksempel ved hjelp av blogger, wikier, og diskusjonsgrupper.

For å sikre at du har de riktige datakrav for at du skal studere på nettet, kan du se våre datamaskinen spesifikasjons veiledningen Vennligst merk: dersom du er basert i Kina, kan du møte restriksjoner på programvare som brukes i noen av våre online moduler. Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dette videre.

Moduler

Det er en kjerne modul pluss avhandling og et utvalg av valgfrie moduler. Alle moduler er 30 studiepoeng hvis ikke annet er oppgitt.

Kjerne

 • Praksisrettet Inquiry (30 studiepoeng) - Dette er normalt studert like før avhandlingen, selv om du må ta denne modulen på et tidspunkt hvor du har tilgang til en passende profesjonell sammenheng
 • Dissertation (60 studiepoeng)

Valgfritt

Kandidatene må ta minimum 60 og maksimum 90 studiepoeng fra denne gruppen

 • ledende Læring
 • Spesifikke lesevansker / dysleksi
 • Forsker Spesielt og inkluderende opplæring
 • Relasjoner og Atferd
 • Kommunikasjon og Literacy
 • Læring gjennom et ekstra språk (EAL / CLIL)
 • Utviklingsmessig passende Praksis i Early Years Utdanning
 • Introduksjon til Learning Sciences
 • Pedagogisk teknologi forskningsmetode
 • Forstå Individ og organisasjonsutvikling
 • Endre Klasserom: politikk, forskning og praksis
 • Debatt Special og inkluderende opplæring
 • The Social Context of Educational Technology
 • New Directions i Teknologi Enhanced Learning

Ansikt-til-ansikt-modulen

Du kan være i stand til å studere en ansikt-til-ansikt-modulen som en erstatning for en online modul ved blokk frammøte gjennom Summer School i Nottingham. Vennligst se MA Education for mer informasjon om Summer School moduler.

Assessment

Hver 30-kreditt modulen er vurdert av en skriftlig oppgave på 6000 ord for å fullføre masterprogrammet lykkes, må en karakter på minst 50 oppnås på hvert oppdrag.

Avhandlingen er et originalt stykke arbeid, og bør være av 12,000-15,000 ord (eller tilsvarende) knyttet til en av de valgte modulene på en godkjent emne.

Modulene vi tilbyr er inspirert av forskning interesser våre ansatte, og som et resultat kan endre seg på grunn av, for eksempel, forskning utvikling eller endringer fra myndighetene. Denne listen er et eksempel på typiske modulene vi tilbyr, ikke en endelig liste.

Eiere

Karriere destinasjoner for våre kandidater inkluderer rådgivere, utdanning veiledere, språklærere, grunnskoler og videregående lærere og håndverksfag og industri trenere og instruktører. En rekke av våre kandidater er allerede i arbeid samtidig gjennomføre deltidsstudier og studier for faglig utvikling innenfor sin valgte karriere.

Gjennomsnittlig begynnerlønn og karriereutvikling

I 2015, 91% av postgraduates i School of Education som var tilgjengelig for arbeid hadde sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter eksamen. Kjente destinasjoner på heltid hjemme høyere grad postgraduates 2014/15.

Karrieremuligheter og arbeidsevne

Kjøpet av en mastergrad viser en høy grad av kunnskap i et bestemt felt. Enten du bruker den til å forbedre din arbeidsevne, som forberedelse for videre akademisk forskning eller som et middel til yrkesopplæring, kan du dra nytte av karrierer råd for hvordan du kan bruke dine nye funnet ferdigheter til sitt fulle potensial.

Våre Karriere og Arbeidsevne Tjenesten vil hjelpe deg med dette, som arbeider med å utforske alternativer og inviterer deg til å delta på rekrutteringsarrangementer hvor du kan møte potensielle arbeidsgivere, samt foreslå ytterligere utviklingsmuligheter, for eksempel relevante praksisplasser og ferdigheter workshops.

The University of Nottingham er det beste universitetet i Storbritannia for graduate sysselsetting, ifølge The Times og Sunday Times Good University Guide 2017.

Inntakskrav

 • 2: 2 (eller internasjonale tilsvarende)
 • Søkere bør ha ett års fulltids arbeid eller frivillige erfaring i en pedagogisk setting; undervisningskompetanse som inkluderer en betydelig emisjon basert komponent (f.eks. PGCE) vil bli vurdert akseptabel erfaring
 • IELTS: 6,5 (ikke mindre enn 6,0 i en hvilken som helst element); hvis disse karakterene ikke er oppfylt, Engelsk forberedende kurs er tilgjengelig
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Feb. 2019
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
- Internasjonale avgifter: 10,215 GBP (HEU avgifter: 6930 GBP)
Information
Deadline
Locations
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland - Nottingham, England
Studiestart : Sept. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Studiestart : Feb. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen