Read the Official Description

The Master of Arts i moderne språk er utviklet for studenter som ønsker å forfølge språk, kultur og litteratur arbeid på høyere nivå.

Studiepoeng:

30 studiepoeng

Program læringsutbytte:

Studenter i dette programmet forventes å demonstrere:

  • en forståelse av ulike litterære tilnærminger og forskning;
  • en evne til å analysere store litterære verker i språket som utdannet arbeid vil bli foretatt;
  • kunnskap om emner knyttet til kulturer i språket som utdannet arbeidet igangsettes; og
  • kompetanse i grammatikk og kunnskap om strukturen i hvert språk som oppgraderer arbeidet igangsettes.

Inntakskrav:

Søkere må ha en bachelorgrad fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning. Søkere må også ha et minimum undergraduate GPA på 2,70 på en 4,00 punkts skala (hvor A er 4,00), eller tilsvarende, og et godt omdømme (3,00 GPA) i all post-Baccalaureate kurs arbeid.

Søkere til dette studiet bør ha en Baccalaureate grad med minimum 24 studiepoeng i forberedelse i hvert språk som utdannet arbeid vil bli foretatt. Bare italiensk eller spansk kan velges som språk for spesialisering. Med godkjenning av rådgiver, kan kandidater med tilstrekkelig bakgrunn i et andrespråk få lov til å ta med inntil to nødvendige graduate kurs i dette språket i sine programmer. Avdelingens Graduate Studies Komiteen forbeholder seg retten til å vurdere kandidatens muntlig og skriftlig språkferdighet gjennom en muntlig intervju eller skriftlig prøve.

Italiensk eller spansk for sertifiserte lærere Spesialisering 30 studiepoeng (Plan C)

begrunnelse:

Denne spesialiseringen er utformet for italienske eller spanske lærere som ønsker å satse videre kurs i språk, kultur og litteratur samt i fremmedspråk teori og metode på høyere nivå. Studenter som er lærere vil utvikle seg, med sine rådgivere, studieprogrammer som tar hensyn til deres utdanningsbakgrunn og grad av kompetanse i språket.

Læringsutbytte:

I tillegg til de ovennevnte læringsutbytte, studenter i denne spesialiseringen også er forventet å demonstrere kunnskap om sentrale pedagogiske problemstillinger.

Opptak:

I tillegg til våre generelle utdannet opptakskriterier, må studenter som er interessert i denne spesialiseringen for sertifiserte lærere bli sertifisert, og har en Baccalaureate grad, med minst 24 studiepoeng av språket i høyskole eller tilsvarende forberedelser, før han ble tatt opp til dette programmet.

Program taught in:
Engelsk

See 1 more programs offered by Central Connecticut State University »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
2 - 3 år
Deltid
Heltid studier
Pris
10,956 USD
5,478 USD Connecticut bosatt, Skole og nødvendige avgifter, per semester; 11,878 USD Non-resident, Skole og nødvendige avgifter, Per Term
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato