Ma læring, teknologi og utdanning (online)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

Ma læring, teknologi og utdanning (online)

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

MA Learning, teknologi og utdanning (online)

The Learning, teknologi og utdanning MA (online) er egnet for de som er interessert i design og implementering av teknologi-støttet læring i alle faser av utdanning.

Dette flaggskipet programmet tilbys ved Learning Sciences Research Institute (LSRI) innenfor School of Education. Lærings Sciences trekker fra psykologi, informatikk og utdanning. Det gir et unikt perspektiv på teorier som underbygger vellykket læring og undervisning og innovasjon i rask bevegelse digital verden av nye teknologier.

Våre medarbeidere har fremragende internasjonale omdømme for sin undervisning og forskning rundt forbedring av undervisning og læring, forstå betingelsene for effektiv læring og utforske hvordan ny teknologi kan hjelpe.

Dette programmet lover en dypere forståelse av læring, og i tillegg, hvordan ny teknologi kan brukes på skoler, universiteter og arbeidsplassen for å støtte den.

Det spiller ingen rolle om din bakgrunn er i undervisning, databehandling, psykologi eller noen av de allierte disipliner - så lenge du ønsker å engasjere seg i denne debatten og kanskje satse på en karriere i utdanning, opplæring, pedagogisk teknologi eller videre forskning. Du finner vår LSRI læringsmiljø en erfaren, støttende og vennlig samfunn.

Studerer på dette vil kurset:

 • utvide din kunnskap og erfaring med digitale teknologier som ressurser for læring, engasjerende med: tabletter, smartboards mobile læringsverktøy, virtuelle læringsmiljøer (VLE), alvorlige spill, MOOCs, datastøttet samarbeidslæring, oppslukende og utvidet virkelighet miljøer
 • gjør deg i stand til å vurdere bruken av slike teknologier i pedagogisk sammenheng
 • hjelpe deg å utnytte eksisterende forskning for å ta informerte beslutninger om valg av bestemte digitale teknologier
 • forklare underliggende teorier om læring, særlig når de informere design og anvendelse av vellykkede pedagogiske teknologier
 • utvikle kunnskap om bredere samfunnsdebatter som påvirker teknologi økt læring

Kursdetaljer

Den lærte element av kurset kan gjennomføres på deltid over ca to år, med ytterligere åtte måneder for avhandlingen scenen.

Kurset består av fire moduler. Det kan være mulig å substitue en av disse hvis en passende online kurs er tilgjengelig og godkjent av kursleder. MA-programmet er ferdig med en 60-kreditt avhandling. De moduler og avhandlingen støtte tilbys helt online gjennom en rekke støttet selvstudium og online samarbeidsaktiviteter innenfor universitetets virtuelle læringsmiljø (VLE).

Endt kurs vil innebære at du delta i nettaktiviteter på en ukentlig basis. Den elektroniske materialet du er utstyrt kan kreve i gjennomsnitt 10-12 timer med studier per uke. De aktivitetene som er samarbeids vil kreve regelmessig tilstedeværelse.

Online kursmateriell og støtte

Studerer på nettet vil du engasjere med et bredt spekter av digitale plattformer, inkludert e-porteføljer og virtuelle læringsmiljøer. Du vil lære gjennom:

 • helt online deltidsstudier
 • samhandling med spesialist veiledere og ressurser
 • opplevelse av en rekke teknologier
 • støttet selvstudium og samarbeidsaktiviteter

Dine studier vil bli støttet av:

 • involvering i et online fellesskap av praksis
 • personlig veiledning for akademisk skriving

Vår online materialer gir en interaktiv læring, og tillater deg å ta beslutninger om hvilke aspekter av en modul for å jobbe på når, og i hvilken takt. Du vil bli oppfordret til å samhandle med andre kursdeltakere, og modulen enheter vil innebære gruppeaktiviteter som for eksempel ved hjelp av blogger, wikier, og diskusjonsgrupper.

For å sikre at du har de riktige datakrav for at du skal studere på nettet, kan du se våre datamaskinen spesifikasjons veiledningen Vennligst merk: dersom du er basert i Kina, kan du møte restriksjoner på programvare som brukes i noen av våre online moduler. Ta kontakt med oss ​​for å diskutere dette videre.

Moduler

 • Den sosiale sammenhenger of Educational Technology (30 studiepoeng)
 • Introduksjon til Learning Sciences (30 studiepoeng)
 • Educational Technology Research (30 studiepoeng)
 • New Directions i læring, teknologi og utdanning (30 studiepoeng)
 • Dissertation (60 studiepoeng)
 • Denne modulen kan erstattes med en passende modul, gjennom forhandlinger, fra andre School of Education programmer eller programmer som drives av andre skoler i universitetet.

Modulene vi tilbyr er inspirert av forskning interesser våre ansatte, og som et resultat kan endre seg på grunn av, for eksempel, forskning utvikling eller endringer fra myndighetene. Denne listen er et eksempel på typiske modulene vi tilbyr, ikke en endelig liste.

Eiere

Karriere destinasjoner for våre kandidater inkluderer rådgivere, utdanning rådgivere, språklærere, grunnskoler og videregående skole lærere og håndverksfag og industri trenere og instruktører. En rekke av våre kandidater er allerede i arbeid samtidig gjennomføre deltidsstudier og studier for faglig utvikling innenfor sin valgte karriere.

Gjennomsnittlig begynnerlønn og karriereutvikling

I 2015, 91% av postgraduates i School of Education som var tilgjengelig for arbeid hadde sikret arbeid eller videre studier innen seks måneder etter eksamen. Kjente destinasjoner på heltid hjemme høyere grad postgraduates 2014/15.

Karrieremuligheter og arbeidsevne

Kjøpet av en mastergrad viser en høy grad av kunnskap i et bestemt felt. Enten du bruker den til å forbedre din arbeidsevne, som forberedelse for videre akademisk forskning eller som et middel til yrkesopplæring, kan du dra nytte av karrierer råd for hvordan du kan bruke dine nye funnet ferdigheter til sitt fulle potensial.

Våre Karriere og Arbeidsevne Tjenesten vil hjelpe deg med dette, som arbeider med å utforske alternativer og inviterer deg til å delta på rekrutteringsarrangementer hvor du kan møte potensielle arbeidsgivere, samt foreslå ytterligere utviklingsmuligheter, for eksempel relevante praksisplasser og ferdigheter workshops.

The University of Nottingham er det beste universitetet i Storbritannia for graduate sysselsetting, ifølge The Times og Sunday Times Good University Guide 2017.

Inntakskrav

 • 2: 2 (eller internasjonale tilsvarende) i en disiplin med betydelig datamaskin / informasjonsvitenskap, utdanning og / eller psykologi innhold
 • Søkere bør ha noe arbeid eller frivillige erfaring i en pedagogisk setting
 • IELTS: 6,5 (ikke mindre enn 6,0 i en hvilken som helst element); hvis disse karakterene ikke er oppfylt, Engelsk forberedende kurs er tilgjengelig
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2018
Duration
Varighet
2 år
Deltid
Price
Pris
- Internasjonale avgifter: 10,215 GBP (HEU avgifter: 6930 GBP)
Information
Deadline