ma i militær psykologi

Adler School of Professional Psychology

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

ma i militær psykologi

Adler School of Professional Psychology

MA i Military Psychology

&nbsp

Adler School er klar til å tilby dette programmet starten høsten 2013, som venter på godkjenning av Higher Learning kommisjonen i Nord Central Association of Colleges og Schools.


Disiplin av militær psykologi gjør en innvirkning på en rekke måter:

• Gi spesialisert opplæring i militær psykologi for Legetjenester Officers, Medics, Corpsmen (Active Duty, reserver og National Guard), samt BSN sykepleiere og bachelor nivå Behavioral Health Spesialist i militæret.

• Styrking av opplæring og ledelse utfall av underoffiserer og underoffiserer, særlig når det gjelder å personalledelse.

• Gi en fordypning i militær kultur, systemer, spesialisert utdanning, og klinisk behandling hensyn til nylig universitetsutdannet og LCPC, LCSW, eller lisensierte psykologer som ønsker å tjene militært personell, veteraner og deres familier.

• Vurdere og forbedre den generelle mentale helsen til militært personell, veteraner og deres familier, blant annet risikovurdering verktøy for å bekjempe stress.

• Utforske forebygging og intervensjon tilnærminger som adresse selvmordstanker og / eller alkohol-og narkotikamisbruk.

• Vurdere hvordan det militære samhandler med større sosiale, organisatoriske, kulturelle og teknologiske systemer.

• Gir forskning og evaluering: for eksempel velger rekrutter for de væpnede styrker, bestemme egnethet for tjenesten.

• Utføre analyse på humanitært og fredsbevarende oppdrag å bestemme prosedyrer som kan spare militære og sivile liv.


Gitt bredden i sitt arbeid og påvirkning, trekker området militær psykologi på bidrag fra mange subfields inkludert klinisk, eksperimentell, sosiale, industri / organisatoriske og ingeniørkunst psykologi, som hver informerer vår læreplan.
Vårt program er utformet for å gi militære og ikke-militære personer og klinikere med en forståelse av det teoretiske bevis, vitenskapelig forskning og praktiske aspekter av feltet av militær psykologi.Studentene lærer å anvende grunnleggende psykologiske prinsipper for militær psykologi til de mellommenneskelige, ledelsesmessige og organisatoriske dimensjonene av det militære og støtte sivile miljøer. Dette åpner for utvikling av ledelse, innovasjon og kreativitet som er nødvendig for å fremme sosial rettferdighet.


Nyutdannede av dette programmet er forberedt for en rekke stillinger innen atferdsmessige og medisinsk helsesystemer (statlige og ikke-statlige) til forbedrede privat praksis, interesseorganisasjoner og politiske organisasjoner, og community-baserte forbrukerorganisasjoner serverer militært personell, veteraner, pensjonister og deres familier.

&nbsp


Online levering


Denne 37-kreditt programmet tilbys helt online og kan gjennomføres på mindre enn 24 måneder, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for studenter som kan være tiden ansatt. Vår asynkron læring modellen gir mulighet for praktisk og fleksibel.Alle komponentene i dette programmet kan nås via en nettleser som kjører på en IBM PC (Windows eller Linux) eller Apple Macintosh (Apple OS). Studentene må ha tilgang til en bredbåndstilkobling og en personlig datamaskin produsert innenfor de siste tre årene.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Sept. 2019
Duration
Varighet
Heltidsstudier
Information
Deadline
Locations
Canada - Vancouver, British Columbia
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
USA - Chicago, Illinois
Studiestart : Sept. 2019
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Sept. 2019
USA - Chicago, Illinois
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Canada - Vancouver, British Columbia
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen