Les den offisielle beskrivelsen

Islamic Online Universitets MA islamske studier

MA i islamske studier (MAIS)

Den islamske Online University (IOU) har lansert verdens første skolefrie mastergrad i islamske studier program, som tilbys helt på nett og i engelsk som undervisningsspråk. Dette er en utmerket anledning for BA studenter til å fortsette, ytterligere, og øke deres forståelse og kunnskap om religion.

Dette graduate programmet består av 18 kurs, tre semestre av seks personer hver, og masteroppgaven i fjerde semester. Det vanlige Varigheten av programmet er to år. Likevel kan studentene fullføre det innen ett og et halvt år minimum. Man kan ta maksimalt seks år å fullføre programmet.

Generelt vil høyere utdanning at studentene skal kunne utvide sine kunnskaper og ferdigheter, og være mer effektive og veltalende i tale og skrift. For de som ønsker å gå inn i arbeids feltet, er høyere utdanning en stor ressurs i å skaffe verdifulle og respekterte stillinger.

For å være konkret, vil høyere utdanning i islamske studier gir muligheten til å tjene nyttig kunnskap som vil gjøre ett av vilje og nåde av Allah å perfeksjonere sin religion, og få gleden av Allah ved å søke og å spre kunnskap om hans religion. Det er faktisk en av måtene å få Sadaqa Jariya (kontinuerlig belønninger). Det er innlysende at jo mer man vet, kan jo mer man dele. Og jo mer man deler, jo mer man få som gjør det mulig å nå høyere nivåer av paradis.

Den kunnskapsrike og uvitende er aldri den samme i øynene til Allah som Han sier (fortolkning av betydningen), "Si:« Er de som vet lik de som ikke vet? ' »(Koranen, Az-Zumar 39: 9) Videre, muslimer oppfordres til å forfølge perfeksjon i noe. Vår kjære profet Muhammad (fred være med ham) sa: "Gud elsker at når noen av dere gjør noe, vil han eller hun gjør det på best mulig måte." (At-Tabarani) Derfor forfølge MA i islamske studier ved IOU er en gylden mulighet til å gjennomføre denne profetiske ord. Du er hjertelig velkommen i den fantastiske reisen av "Endre nasjonen gjennom utdanning."

Program undervist i:
Engelsk

Se 4 flere kurs fra Islamic Online University »

Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Duration
2 - 6 år
Deltid
Heltid studier
Pris
- undervisning gratis
Deadline
Etter sted
Etter dato
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Startdato
Sluttdato
Søknadsfrist
Location
Søknadsfrist
Sluttdato
Søknadsfrist
Sluttdato