Den online Master of Arts i internasjonale relasjoner er spesielt utviklet for å gi studentene et grunnlag i avanserte internasjonale relasjonsemner, samt en spesialisering i et tverrfaglig fagfelt. Nåværende konsentrasjoner inkluderer global sikkerhet og konfliktløsning og bærekraftig internasjonal utvikling.

Studentene og fakultetets medlemmer samhandler i sanntid under ukentlige live online klasser levert via en nyskapende videokonferanse plattform. Studentene forventes å gjennomføre kurs og avlesninger i forkant av disse små, levende diskusjonssesjonene.

Gjennom bruk av nyskapende teknologier og virkelige opplevelser, kombinerer International Relations Online fleksibiliteten til et globalt nettbasert program med intensiv, kvalitets- og klasseromsinteraksjon av en campus opplevelse. Studenter av programmet drar nytte av:

  • Levende klasser, vert online av anerkjente amerikanske universitet fakultet

<li> Selvfylt, høyt produsert kursinnhold tilgjengelig 24/7</li> <li> Sosiale samspill med innflytelsesrike jevnaldrende og fakultet</li> <li> Real-world læring gjennom en capstone opplevelse og en DC Immersion</li> <li> Livslang tilkobling til AU og SIS-fellesskapene</li>

Skolen for internasjonal tjeneste

Skolen for internasjonal tjeneste (SIS) ved American University forstår at komplekse globale utfordringer krever tverrfaglige, samarbeidsløsninger. Det mangfoldige SIS-fellesskapet er forenet med ideen om service. Ekspertfakultetet, støttende medarbeidere og nettverk av oppnådde jevnaldrende forbereder studentene på karriere i internasjonale saker, med fokus på tverrkulturell sensitivitet og forståelse, faglig kompetanse og sterke analytiske ferdigheter. SIS er konsekvent rangert som en topp ti skole av internasjonale saker av utenrikspolitisk magasin.

Konsentrasjoner av studien

Global Security & Conflict Resolution forbereder studentene til å forstå nyansene for fred og sikkerhet, og lede i roller som vil forhindre, håndtere og løse ulike konflikter. Studentene vil integrere teori og praksis for å jobbe i forsvarsplanlegging, transnasjonal konfliktløsning og sikkerhet fra innsiden av staten.

Bærekraftig internasjonal utvikling omfatter politikk og praksis for å takle fattigdomssykluser, miljøplanlegging, klimaendringer og ressursflyt. Integrasjonen av bærekraftige miljøstudier og internasjonal utviklingspraksis forbereder unike studentene til å forstå og løse problemer av ulikhet på en ressursbegrenset jord.

Inntakskrav

American University School of International Service søker internasjonale relasjoner online studenter som er dedikert til service for det globale gode. Søkere må ha eller sende inn:

  • En bachelorgrad fra et akkreditert universitet
  • Offisielle og nåværende GRE-testresultater (institusjonskode 0812)
  • Offisielle transkripsjoner fra alle akademiske institusjoner deltok
  • Tre anbefalingsbrev
  • Nåværende CV på CV
  • En detaljert erklæring
  • Send TOEFL, IELTS eller PTE eksamen resultater (hvis ikke en engelsk engelsktalende)

Internasjonale kandidater er velkommen til å søke om International Relations Online og TOEFL, IELTS eller PTE eksamenskrav kan fravikes dersom en student har en bachelorgrad eller høyere fra et akkreditert universitet hvis undervisningsspråk er engelsk i et land hvor engelsk er også offisiell Språk.

Program undervist i:
  • Engelsk
American University - School of International Service (SIS)
Dette kurset er Nettstudier
Startdato
Contact school
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Pris
Contact school
Deadline
Contact school