ma i internasjonal utvikling (online)

Virtual University of Uganda

Programbeskrivelse

Les den offisielle beskrivelsen

ma i internasjonal utvikling (online)

Virtual University of Uganda

Universitetet tilbyr dette hovedfagsutdanning / studium i International Development for de som allerede jobber i utviklingen sektor, de som ønsker å spesialisere seg i utviklingsstudier som kommer fra et annet undergraduate spesialisering, de nasjonale eller eksil ansatte i frivillige organisasjoner, ambassader og / ordevelopment organisasjoner som ønsker å få en kvalifikasjon i International Development, eller ferske akademikere på akademisk spor.

Den brede Målet med programmet er å gi fagfolk med inngående kjennskap til teorier og metoder for utvikling, samt ferdigheter i å håndtere utvikling på en bærekraftig måte, slik som å gjøre et varig og håndgripelig bidrag til de globale standardene satt av tusenårsmålene initiativ.

Program kurs

PGDID 101 World Development dag
PGDICT 101 Introduksjon til ICT4D
PGDID 102 utvikling Discourse
PGDID 103 utviklingsprosjekter
PGDID 104 Internasjonale menneskerettigheter
PGDID 105 International Relations, Intervention, og Aid
PGDID 106 Kjønn, Kvinner og Utvikling
PGDID 107 Miljø og bærekraftig utvikling
PGDVUU 101 Forskningsmetodikk
Din tekst her... PGDVUU 102 av etikk og redelighet
- Dissertation (MA)
Alle disse kursene kan også tas som enkeltstående kurs som en del av vår kontinuerlig faglig utvikling-programmet.

opptakskriterier

Alle potensielle studenter må oppfylle opptakskravene som stilles for hvert studieprogram ved universitetet. Universitetet skal følge opptakskravene som er satt av National Council of Higher Education. Alle fullførte søknadsskjemaer skal sendes til Universitetet sekretær ved Virtual University of Uganda.For innreise til hovedfagsutdanning i International Development, bør søkere ha en god andre klasse grad fra en anerkjent institusjon og oppnådde en ståkarakter i Graduate Admission Test. Ideelt sett bør søkere ha noen jobb-relatert erfaring i deres fagområde. Alle studenter skal ha en tilstrekkelig kunnskap om datamaskiner og tilgang til en pålitelig Internett-tilkobling, helst eie en bærbar PC og en Internett-USB dongle.

Alle studenter må ha registrert først ved datoen fastsatt i universitets kalenderen. For å få tilgang til kursmateriell på nettet, må studentene betale full avgift for kurset på den angitte datoen. Alle avgifter skal betales direkte til universitetet bankkonto. Bank glipper eller bankremisser vil bli anerkjent når du registrerer deg for hver modul i et program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
Varighet og pris
Dette kurset er Nettstudie
Start Date
Studiestart
Aug. 2018
Duration
Varighet
30 måneder
Deltid
Information
Deadline
Locations
Uganda - Kampala, Central Region
Studiestart : Aug. 2018
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen
Dates
Aug. 2018
Uganda - Kampala, Central Region
Søknadsfrist Kontakt skolen
Studieslutt Kontakt skolen