Read the Official Description

MA i industriell organisatorisk (I / O) psykologi

Industriell-organisatorisk (I / O) Psykologi er studien av enkeltpersoner på arbeidsplassen. Som en av de raskest voksende psykologiske spesialitetene, lærer fagfolk på dette feltet å anvende psykologiske metoder til problemstillinger av kritisk relevans for næringslivet, blant annet talenthåndtering, coaching, lederutvikling, programvurdering, trening, organisasjonsendring, teambygging og balanse mellom arbeid og liv. Mange fagpersoner innen psykologi jobber også som konsulenter med samtidige organisasjoner eller offentlige organer som tar opp organisatoriske utfordringer som forandringsledelse, arbeidsplassdiversitet og ansattes utvikling og engasjement.


Master of Arts i Industrial and Organizational Psychology programmet er utformet for å møte retningslinjene for utdanning og trening levert av Society of Industrial & Organizational Psychology (SIOP) med en unik vekt på sosialt ansvarlig praksis. Dette nettbaserte programmet kan gjennomføres om lag to år og gir studentene opplæring og trening både i teori og praksis. Gjennom en obligatorisk forretningsmessig praksis har studentene mulighet til å oppnå erfaring og praktiske ferdigheter for å lykkes i dette ekspanderende feltet.


Online levering


Dette 42-kredittprogrammet tilbys helt online og kan fullføres på omtrent to år, noe som gjør det til et attraktivt alternativ for studenter som kanskje er ansatt. Vår asynkrone læringsmodell gir enkelhet og fleksibilitet. Alle komponenter i dette programmet kan nås via en nettleser som kjører på en IBM-PC (Windows eller Linux) eller Apple Macintosh (Apple OS). Klikk her for å lære mer om våre minstekrav til maskinvare og programvare.


Opptakskrav


• En baccalaureatgrad fra en høyskole eller et universitet som er akkreditert av et nasjonalt anerkjent akkrediteringsorgan eller en tilsvarende grad fra en internasjonal skole

• En GPA på 3,0 eller høyere på en 4,0-skala for bachelorstudier og høyere utdanning

• Gjennomføring av lavere eller høyere nivå kurs i innledende psykologi og forskningsmetoder eller statistikk med karakterer av "C" eller bedre. Tilsvarende kurs i andre samfunnsfag kan også vurderes.

• Søkere som oppfyller opptaksstandardene, vil bli invitert til et intervju med fakultetet.


Gradskrav


• Tilfredsstillende gjennomføring av alle nødvendige kreditt timer, inkludert alle nødvendige kurs

• En GPA på 3,0 eller høyere og ikke mer enn to karakterer eller seks kredittimer på "C" eller "C +"

• Gjennomføring av søknad om oppgradering og full betaling av alle utestående opplæring og avgifter

• Fakultetsgodkjennelse og anbefaling til styret for tildeling av Master of Arts i industriell og organisatorisk psykologi

Program taught in:
Engelsk

See 2 more programs offered by Adler School of Professional Psychology »

Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
Kontakt skolen
Heltid studier
Deadline
By locations
By date
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline
Startdato
Sept. 2019
Sluttdato
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
Sluttdato
Location
Application deadline
Sluttdato