Read the Official Description

MA Død, religion og kultur utforsker hvordan døden er den eneste uunngåelige i livet. Denne universelle virkelighet er forstått ulikt av ulike kulturer og religiøse tradisjoner, og disse forståelsene er spilt ut i ritualer av død, døende og sorg.

Opptakskrav: Normalt en første eller andre klasse Honours grad eller yrkeserfaring i studieområdet

Hvis engelsk ikke er ditt første språk: IELTS 6.5 (inkludert 6,5 i akademisk skriving) eller tilsvarende

Startdatoer: September og januar

Søknadsprosessen: UKPASS (heltids søkere) eller Direct Entry Søknadsskjema (deltids søkere only)

Programmets innhold

Programmet tiltrekker seg et variert utvalg av studenter fra begravelse direktører, prester fra en rekke tradisjoner, lærere og de som forbereder seg til et forskningsprosjekt grad, samt en rekke mennesker som rett og slett fascinert av faget.

Studien gir en oversikt over historiske og aktuelle tilnærminger til død og døende, avhending og sorgritualer, slik at et møte mellom yrkesgrupper og studenter med spesielle interesser i dette området av spesialitet.

Læring og undervisning

Elevene gjennomføre strukturert diskusjon og debatt gjennom elektroniske fora og er utstyrt med guidede pensum og tilgang til e-ressurser holdt i biblioteket for å fullføre vurderinger. Et besøk til en lokal krematorier, kirkegård, likhus og / eller begravelsesbyrået er en viktig del av programmet.

Programmet er undervist av et team av høyt kvalifiserte og entusiastiske medarbeidere som inkluderer internasjonalt anerkjente forskere.

Program taught in:
Engelsk
Dette kurset er Nettstudie
Startdato
Sept. 2019
Duration
1 - 2 år
Deltid
Heltid studier
Pris
10,900 GBP
Deadline
By locations
By date