ONLINESTUDIES

På nett Master of Science studier i Nødadministrasjon i USA 2021

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon.

Vitenskapsmenn som velger å studere krisehåndtering, kan lære planlegging og styring av teknikker for katastrofe og kriserespons. Dette inkluderer inngrep i situasjoner som involverer naturkatastrofer, gisselforhold, farlige nødsituasjoner, krigstider og andre sikkerhetsfarer. 

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

På nett MSc i Nødadministrasjon i USA

2 Resultater i Nødadministrasjon, USA Filter

Master of Science in Emergency Management and Homeland Security - Online

Arkansas Tech University
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Arkansas Tech University Master of Science for EMHS er graden av valg i fagområdet Emergency Management and Homeland Security for arbeidsutøvere, de som søker et akademisk gru ...

Les mer

MS i nødstyring

John Jay College of Criminal Justice Online
MSc
sep. 2021
Engelsk
Nettstudier

Master of Science in Emergency Management-programmet forbereder studentene på ansvarlige stillinger og ledelse i offentlige, ideelle organisasjoner og private organisasjoner. ...

Les mer