ONLINESTUDIES

På nett Master of Science studier i Nødadministrasjon 2021 Nord-Amerika

Master of Science grader er skolas programmer som gir en grundig utdanning til elevene i sin valgte disiplin eller fokus. Motta en MSc kan hjelpe elevene til å finpusse sine forskning ferdigheter så vel som deres kritiske tenkning, ledelse og kommunikasjonsevner.

Studier i beredskapshåndtering innebærer å skaffe seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å beskytte lokalsamfunnene mot nedfall av naturkatastrofer eller menneskeskapte katastrofer. Disse studiene kan omfatte teknikker i planlegging, styring og organisering av lag for å gripe inn og sikre offentlig sikkerhet i krisesituasjoner.

Spenner 23 land, er Nord-Amerika kontinentet fylt med pedagogisk mulighet. Studenter har mulighet til å lære flere språk og utvikle en forståelse av vidt forskjellige kulturer.

MSc På nett i Nødadministrasjon Nord-Amerika

2 Resultater i Nødadministrasjon, Nord-Amerika Filter

Master of Science in Emergency Management and Homeland Security - Online

Arkansas Tech University
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Arkansas Tech University Master of Science for EMHS er graden av valg i fagområdet Emergency Management and Homeland Security for arbeidsutøvere, de som søker et akademisk gru ...

Les mer

MS i nødstyring

John Jay College of Criminal Justice Online
MSc
sep. 2021
Engelsk
Nettstudier

Master of Science in Emergency Management-programmet forbereder studentene på ansvarlige stillinger og ledelse i offentlige, ideelle organisasjoner og private organisasjoner. ...

Les mer