ONLINESTUDIES

På nett Master of Science studier i Ledelse i Tyskland 2021

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon.

Ledelse studier kan forberede studentene for en lederstilling i en rekke organisasjoner, inkludert regjeringen. Mange programmer lar studentene å spesialisere seg i et område av sine valg, for eksempel økonomi, markedsføring, økonomi eller regnskap.

Tyskland, offisielt Forbundsrepublikken Tyskland, er en føderal parlamentarisk republikk i Vest-Sentral-Europa. Landet består av 16 stater, og dens hovedstad og største by er Berlin.

På nett Master of Science i Ledelse i Tyskland

2 Resultater i Ledelse, Tyskland Filter

M.Sc. Bedriftsledelse - HR og endringsledelse

Steinbeis University Berlin - Institute of Executive Capabilities
MSc
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Nettstudier

Dette programmet gir viktige ferdigheter i virksomhetsstyring. I tillegg er programmet designet for å dekke de økende kravene til HR-funksjoner og endringsledelse. Den mest kr ...

Les mer

M.Sc. i International Maritime Management - fjernundervisning

Jade University of Applied Sciences
MSc
mars 2021
<
Fulltid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;3 år
Engelsk
Nettstudier

International Maritime Management (IMM) er et fjernundervisningskurs tilpasset dine individuelle behov. Enten du vil smake på en modul, flere eller hele kurset, er Master of S ...

Les mer