ONLINESTUDIES

På nett Master of Science studier i Ledelse 2021 Afrika

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon.

Management-programmer bidra til å forberede studentene på entry-level stillinger ved å lære ulike styringsprinsipper. Dette omfatter ofte problemløsning, organisatorisk atferd og beslutningstaking. Management kurs kan også fokusere på å lære de lederegenskaper som trengs for å bli en leder.

Mange programmer i Afrika foregår i en svært uvanlig kulturelle og fysiske miljøet enn de fleste studenter er kjent med i de gode gamle dager. Kom å vite for å tilpasse seg denne levekår er en del av moroa og utfordringen om å leve der. Utfordringen er intellektuell, følelsesmessig og fysisk.

Master of Science På nett i Ledelse Afrika

2 Resultater i Ledelse, Afrika Filter

Msc i terrorisme studier og deradicalization

EUCLID (Euclid University)
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
12&nbsp;-&nbsp;36 måneder
Engelsk
Nettstudier

EUCLID online mastergrad i Terrorism Studies og Deradicalization er unik for å takle terrorisme fra et radikalisering og deradicaliseringsperspektiv.

Les mer

Master of Science i organisatorisk lederskap

Oxademy Business School
MSc
<
Fulltid
<
12&nbsp;-&nbsp;24 måneder
Engelsk
Nettstudier

Den Master of Science i Organisatoriske Ledelse (MSOL) er et studium i fellesskap tilbys ved Oxademy og Northwood University. Den MSOL er spesielt utviklet for unge, dynamiske ...

Les mer