ONLINESTUDIES

På nett MScs i Kommersiell ledelse i Storbritannia 2021

Master of Science grader er avanserte akademiske programmer som tilbys ved høgskoler og universiteter for studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad. Tjene en mastergrad kan føre til større faglige og personlige muligheter for nyutdannede.

En grad i kommersiell ledelse tilbyr studenter på jakt etter høyere utdanning informasjon og ferdigheter som er nødvendige for å lykkes i det svært konkurransedyktige feltet av prosjektledelse. Kursene kan også fokusere på bedriftens kontraktsoppfyllelse.

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland, kjent som Storbritannia og Storbritannia, er en suveren stat ligger utenfor den nordvestlige kysten av det kontinentale Europa.De to mest kjente (og eldste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte referert til som Oxbridge av mange briter) England har også flere andre verdensklasse institusjoner, inkludert flere i London (spesielt Imperial College, London School of Economics, Høgskolen London og King 's College London, som alle er en del av London University)

På nett MSc i Kommersiell ledelse i Storbritannia

1 Resultater i Kommersiell ledelse, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Filter

MSc Quantity Surveying Commercial Management (DL)

Leeds Beckett University
MSc
<
Fulltid
<
Deltid
<
2 år
Engelsk
Nettstudier

Utvikle teoretiske kunnskaper og faglige ferdigheter som kreves for å bli ekspert innen kvantitetsoppmåling og kommersiell prosjektledelse.

Les mer