close

Filtre

Se resultater

På nett Master of Science studier i Kommersiell ledelse 2021 Europa

Master of Science grader er avanserte akademiske programmer som tilbys ved høgskoler og universiteter for studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad. Tjene en mastergrad kan føre til større faglige og personlige muligheter for nyutdannede. Videregående opplæring i kommersiell ledelse gir den grad som er nødvendig for å lykkes i et bredt spekter av virksomheter som krever prosjekti… Les mer

Master of Science grader er avanserte akademiske programmer som tilbys ved høgskoler og universiteter for studenter som allerede har oppnådd en bachelorgrad. Tjene en mastergrad kan føre til større faglige og personlige muligheter for nyutdannede.

Videregående opplæring i kommersiell ledelse gir den grad som er nødvendig for å lykkes i et bredt spekter av virksomheter som krever prosjektidentifikasjon og teamledelse ferdigheter. Arbeid i en mengde næringer med denne grad, og bruk mellommenneskelige og ledelsesmessige ferdigheter samt logistikkorganisasjon til å trives i en karriere.

Europa er den sjette største kontinentet og omfatter 47 land og diverse avhengigheter, øyer og territorier. Det grenser til Middelhavet i sør, Asia i øst, og Atlanterhavet i vest.

MSc På nett i Kommersiell ledelse Europa

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
format_list_bulleted Filtre
Leeds Beckett University
Leeds, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Utvikle teoretiske kunnskaper og faglige ferdigheter som kreves for å bli ekspert innen kvantitetsoppmåling og kommersiell prosjektledelse.

Utvikle teoretiske kunnskaper og faglige ferdigheter som kreves for å bli ekspert innen kvantitetsoppmåling og kommersiell prosjektledelse. -
MSc
Fulltid
Deltid
2 år
Engelsk
Nettstudier
 

TIPS! kontakt oss her hvis du representerer en skole og vil legge til programmene dine i oversiktene våre