$close

Filtre

Se resultater

På nett Master of Science studier i Ernæringsfysiologi i USA 2022

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon. Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Stu… Les mer

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon.

Mat vitenskaper bruker kjemi, mikrobiologi, engineering, og biokjemi for å hjelpe produsere varig, næringsrik og lett tilgjengelig mat. Studerer matvitenskap kan bidra til en større forståelse av utviklingen av matvaresystemer og hvordan å skape bærekraftige ressurser mat for fremtidige generasjoner.

The United States of America er et stort land i Nord-Amerika, ofte referert til som "USA ", den "US ", den "United States ", "America ", eller rett og slett "the States ". Amerikanske universiteter er finansiert av "undervisning " ladet til studenten, som ofte er ganske dyrt, svært ofte nå inn i titusenvis av dollar per år.

På nett Master of Science i Ernæringsfysiologi i USA

Minimér
Andre valg innen dette fagområdet: 
$format_list_bulleted Filtre
Sorter på:
Anbefalt Seneste Tittel
Johns Hopkins University, Advanced Academic Programs
Washington, USA

Master of Science i Food Safety Regulation er utformet for å gi studentene en forståelse av de juridiske og regulatoriske kompleksitetene i matproduksjon, merking og distribus ... +

Master of Science i Food Safety Regulation er utformet for å gi studentene en forståelse av de juridiske og regulatoriske kompleksitetene i matproduksjon, merking og distribusjon. Programmet skal gi studentene den kunnskapen som kreves for bedrifter og organisasjoner som vokser, behandler, distribuerer eller selger mat og drikkevarer, samtidig som de overholder føderale og statlige forskrifter for produksjon, distribusjon og kommersialisering av matvarer. -
MSc
Deltid
Engelsk
Nettstudier