Filter
MSc
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Pacing: Alle

Sammenlign På nett MScs i Equine studier i Storbritannia 2019

En Master of Science er et pedagogisk program som krever at elevene til å fullføre kurs, hands-on trening, og en forsknings-papir for å tjene graden. Med en mastergrad, elevene har mulighet til spesialisering sin grad i et valgt felt eller konsentrasjon.

Et program i hestestudier fokuserer på en rekke temaer relatert til hester. Klasser kan omfatte hestanatomi, dyrebiologi, hestegjengivelse, ridning, håndtering og omsorg, hestens ernæring og rehabilitering.

Utdanning i Storbritannia er en delegert sak med hver av de landene i Storbritannia har separate systemer under ulike regjeringer: den britiske regjeringen er ansvarlig for England, og den skotske regjeringen, den walisiske Regjeringen og Nord-Irland direktør er ansvarlig for Skottland , Wales og Nord-Irland, henholdsvis.

På nett Master of Science i Equine studier i Storbritannia

Les mer Minimér
Andre valg innen dette fagområdet:
MSc | MA | BSc'er

1 Resultater i Equine studier, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Grader
Beliggenhet
Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Pacing
Andre valg innen dette fagområdet:
MSc | MA | BSc'er
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Dette programmet innebærer en grundig vitenskapelig tilnærming til å håndtere helse og velferd, reproduksjon, oppførsel, ernæring og trening for hester. Du vil også lære ... [+]

Programbeskrivelse

Dette programmet innebærer en grundig vitenskapelig tilnærming til å håndtere helse og velferd, reproduksjon, oppførsel, ernæring og mosjon for hester. Du vil også lære å praktisere en vitenskapelig tilnærming til fordel for hestens helse, velferd og ytelse.

Vårt onlineprogram er det første og eneste equine science-programmet som skal være vert i et internasjonalt senter for veterinærkvalitet. Det gir studentene detaljert kunnskap og forståelse av equine science og dets applikasjoner og er utmerket forberedelse for å forbedre din hestekarriere eller fremtidig uavhengig forskning som en PhD.

Online læring

Vår online læringsteknologi er fullt interaktiv, prisvinnende og lar deg kommunisere med våre høyt kvalifiserte undervisere fra ditt eget hjem eller din egen arbeidsplass.... [-]

Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland Edinburgh
September 2019
Deltid
2 - 6 år
Nettstudier
Les mer på norsk